Nieuwe aanvliegroute Zaventem?

Update 2/08/2013
Omwille van de werkzaamheden deze dagen moeten alle vliegtuigen gebruik maken van beperkte landingsbanen. Hierdoor zijn de aanvliegroutes totaal anders deze dagen tijdens de werken (1-24 augustus). Meer info op de deze pagina van de website van Brussels airport of via de twitteraccount @brusselsairport.

Update 20/07/2012
Deze oude blogpost blijft bezoekers trekken, die op zoek zijn naar de nieuwe aanvliegroutes, die deze week op tafel zijn gekomen. Ik plaats vanavond het nieuwe voorstel in kaartvorm online, zodat de juiste info hier te vinden is.

Vannacht en deze morgen merkten we ineens op, dat er wel héél veel vliegtuigen laag overkwamen. Blijkbaar hebben ze een nieuwe (tijdelijk?) aanvliegroute met de gegeven weersomstandigheden en draaien ze net boven ons (Katelijne) om dan al snel de landing in te zetten voor Zaventem.

Het stoort gelukkig totaal niet en best leuk om bij het onbijt op ons terras wat vliegtuigjes te bekijken.

update
THX to BDV weet ik ineens dat ze inderdaad baan 20 aan het gebruiken, wegens werken aan baan 07R/25L. meer info

Herman Maes - online marketeer DPO freelancer

Herman

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Freelancer vanuit Dailybits rond SEO/HubSpot/Marketing strategie/GDPR/... en daarnaast ook gewoon papa thuis.