Gisterenavond bracht NED3 een mooi portret van 1 van de vele Nederlandse kanshebbers voor een Olympische medaille. Door de (onbegrijpelijk) beslissing van het ISAF kan Nederland naast de eerste gouden Windsurfmedaille ooit (Stephan van den Berg in LA in 1984), nu ook misschien de laatste gouden windsurfmedaille ooit kan gaan halen, daar windsurfen er in Rio2016 waarschijnlijk niet meer bij zal zijn.

De Olympische windsurfklasse staat redelijk ver verwijderd van het gewone windsurfen, maar het blijft toch nog steeds 1 van de koningsklasses in het Olympische zeilen. Weinig andere Olympische atleten kunnen conditioneel zo in het rood gaan, als Olympische RS-x’ers.

Onderstaande NOS-reportage laat een mooi beeld zien van de nuchtere Dorian, die blijkbaar toch ook nog belang hecht aan een dosis hocus-pocus?!?!

blank

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Marketing strateeg en privacy officer als freelancer en daarnaast ook gewoon papa thuis. Schrijf je in voor de Dailybits nieuwsbrief.

Abonneer
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments