Op een dag zoals vandaag, waarop er in de media weer “heerlijke” statements te rapen zijn tegen alles wat maar ruikt naar kapitalisme, tijd om een droom garage te bekijken.

Een blogpost van autoblog.nl stond al langer in mijn te-lezen-mapje en meer dan terecht over een Amerikaanse privé-garage met een prijskaartje van een goede 6 miljoen dollar.

Eigenaar Tom Gonzales is rijk geworden met de eerste golf van e-commerce successen, waarna zijn bedrijf failliet ging door een mislukte deal met SAP.

Zijn ondergrondse garage van een goede 500m² is bereikbaar met een vliegdekschip-lift (electriciteitsverbruik = 25$ PER gebruik) en kan in totaal 40 auto’s herbergen. Het hele huis staat momenteel te koop voor een slordige 50 miljoen dollar, inclusief mooi uitzicht over Lake Tahoe..

Zijn 30 million $ autocollectie die in de garage stond voor de tv-opnamens:
Tom Gonzales garage

Ik zal maar al blij zijn met mijn surfgarage, die sinds enkele dagen nog eens volledig opgeruimd is en waar zeker toch nog 1 sportkarretje bij zou kunnen. 😉

De rest van het tv-programma Million Dollar Rooms is ook zeker de moeite om eens door te browsen. Zoals dit boathouse met 30 vaartuigen.
John Winn boathouse

blank

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Marketing strateeg en privacy officer als freelancer en daarnaast ook gewoon papa thuis. Schrijf je in voor de Dailybits nieuwsbrief.

Abonneer
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments