Soloshot automatisch jezelf filmen

Na de hele revolutie die de GoPro’s hebben gebracht voor het budgetvriendelijk filmen van actionsports, komen de vele mogelijkheden van de quadricopters /remote vliegtuigjes er nu stilaan ook aan.

Een goedkopere tussenstap is de soloshot: een camerastatief dat via een trackingdevice steeds van jou beelden gaat maken. De tracking heeft een bereik van 500m en is dus ideaal voor golfsurfers, freestyle windsurfers, maar bedank je bijvoorbeeld ook voor snowboarders in een snowpark.

Ideaal om ergens neer te plaatsen en 5uur lang de beste beelden van jou te maken.

De prijs komt op een 400$ (309€) momenteel en is weer een product dat uit de buurt van San Fransisco komt waar er genoeg durfkapitaal voorhanden is voor dergelijke gadgets uit te werken.

Soloshot Base
Rugged ABS enclosure
Security feature allows for locking camera to SOLOSHOT
360 degrees of auto-pan. (Tilt manually set on start up)
Internal rechargeable battery
5+ hour battery life
Standard camera mount screw (1/4″)
Works with most cameras, from camcorders to SLRs
Super bright LED can be seen from the water so you know SoloShot is still pointing at you (only visible in a narrow band)

Soloshot Remote
Up to 1500 foot range
Extremely durable
Extremely waterproof in both saltwater and freshwater (No cases to open or close. No battery to take out and charge. Just legit waterproofing you would expect from electronics designed for the ocean)
Waveproof
Internal rechargeable battery
5+ hour battery life

Soloshot
Soloshot
via windsurfaddicts.com

Herman Maes - online marketeer DPO freelancer

Herman

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Freelancer vanuit Dailybits rond SEO/HubSpot/Marketing strategie/GDPR/... en daarnaast ook gewoon papa thuis.