Arduino day op 27 maart – online workshop

Ik mag dan misschien wel een diploma ind. ingenieur electronica hebben, die electronicaskills heb ik begin jaren 2000 toen in een verkort traject op 2 jaar er toen in een waanzinnig tempo doorgedraaid, dus veel is er niet blijven hangen.

Ik heb ondertussen al wel de nodige ervaring met een Raspberry Pi (zie mijn nog steeds top draaiende Home Assistant), maar met de legendarische Arduino (HET bouwblok voor makerprojectjes) heb ik echt 0 ervaring.

MAAR ik zag nu dat de nieuwe Makerspace Antwerpen (initiatief van Anthony Liekens met ondersteuning van de Stad Antwerpen) op Arduino day (27 maart 2021) een online workshop van 3 uur gaat organiseren. Tijdens die workshop leer je een thuisgeleverd Arduino pakketje volledig gebruiken. Toevallig komt het goed uit in onze gezinsagenda, dus die zaterdagnamiddag heb ik alvast geblokkeerd en mijn Arduino setje is besteld. 👌

(Zo kan ik nadien de zoon ook introduceren in deze wonderlijke wereld…)

Gerelateerde berichten

Herman Maes - online marketeer DPO freelancer

Herman

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Freelancer vanuit Dailybits rond SEO/HubSpot/Marketing strategie/GDPR/... en daarnaast ook gewoon papa thuis.