Eventjes een woordje uitleg over de zoveelste downtime van de website. Dailybits.be staat al enkele jaren gehost bij een kleine webhoster (collecthost). Dit daar ik in het begin er niet veel aandacht/tijd aan wilde besteden. Alles ging goed, totdat collecthost werd verkocht. Geen communicatie meer en herhaaldelijke serverproblemen (en speciale relatie van x-hosted.nl, die de collecthost.eu url hebben en de servers hosten, maar voor de rest niets uitspoken).

Ik heb wat andere kleine website’s draaien bij het bekende 1-eurohost (super service en communicatie bij hen) en dan maar beslist om ook dailybits over te zetten. Heel leuk allemaal, buiten het feit dat mijn licentitiegegevens van mijn domein blijkbaar waren aangepast door collecthost. Gelukkig met de hulp van dns.be en eurohost heb ik nu eindelijk het domein kunnen transfereren en een oude backup (van midden juli) online gegooid.

Tja het is maar een hobbyprojectje, dus veel aandacht en geld steek ik er niet in en zolang de advertentie-inkomsten hoger blijven dan de andere kosten, ben ik al lang blij. ALles is dus nu eindelijk overgezet, dagelijkse backups worden automatisch gemaakt,…

blank

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Marketing strateeg en privacy officer als freelancer en daarnaast ook gewoon papa thuis. Schrijf je in voor de Dailybits nieuwsbrief.

Abonneer
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments