Ja, ik ben een (bijna dagelijkse) YouTube kijker en ja ik ben 1 van die vele mensen die goed 1-2 jaar geleden uitkeek naar de dagelijkse vlog van YouTuber Casey Neistat.

Ik ben geen hele grote fanboy, maar hem ontmoeten op het Fuel18 event in 2018 was toch wel speciaal voor mij.

Enja ik probeer soms al eens (super amateuristisch) iets zelf te maken van video, omdat ik veel respect heb voor iedereen die met video bezig is en wil begrijpen hoe moeilijk dit wel niet is.

Enja ik probeer elk jaar een paar grote leerdoelen voor mezelf op te lijsten, waar ik me echt in de avonduren op wil gooien en me wil dwingen weer iets nieuw te leren (afgelopen jaar zo veel geleerd over Homeassistant en ook marketplaces).

En dan kwam er eindelijk nog eens een NYC video van Casey Neistat voorbij afgelopen week.

Korte samenvatting:

  • Vanaf 10 januari 2022 start er een 30dagen lange online cursus rond storytelling en filmmaking door hem op monthly.com.
  • Bedoeling is om dagelijks/wekelijks de lessen te volgen en ook de opdrachten uit te voeren.
  • Tegen het einde van die maand zou je dan ook 2 korte filmpjes gemaakt moeten hebben (waarop je feedback kan krijgen).
  • 💲 Kostprijs is 249$ = 220EUR (+ met deze referral link nog 20$ korting ook 🤗 ).
  • Ahja: en even mailen naar hun support geeft je binnen enkele minuten een correcte BTW factuur voor een eventuele boekhouding. 🤷‍♂️😉

Super intensief dus (ze spreken over 5-7u/week dat je moet voorzien), maar iets wat ik nu al in de agenda ga zetten voor januari en begin februari en als fanboy me hiervoor heb ingeschreven. Wat een andere grote Tech YouTuber (die ik graag volg) er trouwens over te zeggen heeft:

 

 

blank

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Marketing strateeg en privacy officer als freelancer en daarnaast ook gewoon papa thuis. Schrijf je in voor de Dailybits nieuwsbrief.

Abonneer
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments