Toen ik hoorde, dat de support RIB (750 X-treme rib 350 pk powerboat) ingelegd door de hoofdsponsor Netwerk van het mini-transat zeilproject van Bert Bossyns nog een plaatsje vrij had, heb ik geen moment getwijfeld.

De 25ste editie van de befaamde Antwerprace is 1 van de grootste zeiljacht-races van de Benelux en met een goede 230 zeiljachten een waar spektakel om deze naar Antwerpen te zien racen.
Antwerp race 2012 - netwerk
3.45u. ging de wekker af, om op tijd voltallig aanwezig te zijn in een pikdonkere Marina van Terneuzen. In Terneuzen starten de kleinere jachten en was de kleine jachthaven volledig volgestouwd met alle soorten en maten van zeiljachten.
Antwerp race 2012 - netwerk
De start was nog bij een opkomende zonnetje in perfecte zeilcondities, maar al snel kregen we regen, regen en nog eens regen. Een kletsnatte dag, wat soms best hard was, wanneer je met snelheden tot 60-70km/u over de Schelde knalt (gps-resultaten: max gps van 69.7km/u en in totaal 102km gevaren).
Antwerp race 2012 - netwerk
Antwerp race 2012 - netwerk

De “grote” Felicity, waar Karlien menige zeilweken op heeft gedaan en deze wordt op dit moment teruggezeild naar Zeebrugge door o.a. Karlien (doordat het hoogwater is om 3u., zijn ze om 3u. moeten opstaan zondagochtend… Ja Hallo?!?).

Antwerp race 2012 - netwerk
De mini-transat Netwerk, die spijtig genoeg op de meest ondenkbare plaats is geëindigd in de sportboat-klasse op een 4de plaats.
Antwerp race 2012 - netwerk
Antwerp race 2012 - netwerk

Een belevenis voor herhaling vatbaar, maar die 30liter regen op ons hoofd moet niet meer de volgende keer… 😉

blank

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Marketing strateeg en privacy officer als freelancer en daarnaast ook gewoon papa thuis. Schrijf je in voor de Dailybits nieuwsbrief.

Abonneer
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments