GoPro Store Boedapest

Tijdens onze afgelopen citytrip, was ik as ware Gopro-fan toch even verbaasd om in het grote WestEnd shoppingcenter in Boedapest (aan het centraal station) een niche gopro-shop tegen te komen (zie Foursquare-locatie).

Ik vraag me steeds af hoe rendabel dergelijke brandshops van gadgets kunnen zijn (buiten dan de overbevolkt Apple stores)?

Mooi om te zien, dat zelfs in een land als Hongarije (dat eigenlijk in een even zware economische crisis als Griekenland zit) de actioncams van GoPro een echte hit zijn bij alle actionsporters. De prijzen voor geïmporteerde elektronica liggen namelijk op eenzelfde prijsniveau als in West-Europa (wat voor een gemiddelde Hongaar deze speeltjes toch echt wel duur zijn mbt. hun beperkte koopkracht).

De winkel is blijkbaar sinds 9 november open en op standmag.hu kan je nog meer foto’s terugvinden van de store en de opening ervan.

GoPro store Budapest
GoPro store Budapest

Foto vanop Foursquare
GoPro store Budapest

Foto van opening vanop standmag.hu
GoPro store Budapest

Herman Maes - online marketeer DPO freelancer

Herman

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Freelancer vanuit Dailybits rond SEO/HubSpot/Marketing strategie/GDPR/... en daarnaast ook gewoon papa thuis.