Sinds kort is er een must-bookmark blog bijgekomen in het Belgische bloglandschap: www.papapraat.be. Een blog voor en door papa’s, daar er wel genoeg knutsel/kook/naai-blogs voor de mama’s zijn, maar gewoon leuke plezante dingen voor magic papa-times. 😉

Vandaag zijn ze met een crowdsourced slee-kaart gestart om de beste slee-plekken in ons land samen te brengen voor deze winter (zoals de Nederlanders ook elk jaar de schaatskaart hebben).

Weet je dus leuke slee-plekken, voeg deze dan zeker toe. Weet er iemand of “den berg” van Tomorrowland in de Schorre slee-toegankelijk is?

Voor wie trouwens eens iets anders dan een slee zoekt, kan ik zeker een typische Zuid-Tirolse versie aanraden: Eine Pöckl (zie mijn eigen Pöckl ervaring). Een zitje gemonteerd op een oude ski, om zo de berg af te dalen (actiebeelden van een Pöckl afdaling kan je reeds in volgende video vinden).
Pöckl south tyrol - Suid Tirol

blank

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Marketing strateeg en privacy officer als freelancer en daarnaast ook gewoon papa thuis. Schrijf je in voor de Dailybits nieuwsbrief.

Abonneer
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
papapraat
11 jaren geleden

Hey herman

thx voor de aandacht. Exact ons gedacht. Laat ons eens een alternatief bieden voor het naai, kook, etc gedoe.
de Pöckl gaan we zeker eens proberen en hopelijk dan ook in zuid-tirol 🙂

Stijn
11 jaren geleden

‘Den berg’ van Tomorrowland is slee toegankelijk 🙂 kunde een goei snelheid ontwikkelen.