Tijd om de slee/pöckl buiten te halen

Sinds kort is er een must-bookmark blog bijgekomen in het Belgische bloglandschap: www.papapraat.be. Een blog voor en door papa’s, daar er wel genoeg knutsel/kook/naai-blogs voor de mama’s zijn, maar gewoon leuke plezante dingen voor magic papa-times. 😉

Vandaag zijn ze met een crowdsourced slee-kaart gestart om de beste slee-plekken in ons land samen te brengen voor deze winter (zoals de Nederlanders ook elk jaar de schaatskaart hebben).

Weet je dus leuke slee-plekken, voeg deze dan zeker toe. Weet er iemand of “den berg” van Tomorrowland in de Schorre slee-toegankelijk is?

Voor wie trouwens eens iets anders dan een slee zoekt, kan ik zeker een typische Zuid-Tirolse versie aanraden: Eine Pöckl (zie mijn eigen Pöckl ervaring). Een zitje gemonteerd op een oude ski, om zo de berg af te dalen (actiebeelden van een Pöckl afdaling kan je reeds in volgende video vinden).
Pöckl south tyrol - Suid Tirol

Herman Maes - online marketeer DPO freelancer

Herman

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Freelancer vanuit Dailybits rond SEO/HubSpot/Marketing strategie/GDPR/... en daarnaast ook gewoon papa thuis.