Wanhopig zou je bijna worden van een dergelijke windloze zomer. Amper 4 sessie’s op 2 maanden is nu niet direct wat ik had gehoopt (zeker met die berg aan vakantiedagen, die klaarliggen voor surfdagen te worden).

Woensdagnamiddag een minimale dag op Herkingen met een zeer ruime WNW-wind. Maar 3 man aanwezig (Lichtgewichten Peter en Benjamin allebei op een 80L slalomboard en ik op mijn 125L freeracer), maar ideale condities om de Ray verder te testen en met mijn nieuwe GoPro HD camera (als headcam ditmaal) het water op te gaan.

Door de ruime WNW-richting diende we eerst een halve windse vlagerige aanloop te nemen om dan het laatste stukje van de dam ruim te kunnen gaan en mooi tussen de vaargeul-palen te gijpen.

Set: Fanatic Ray 125 + NP Rs-slalom 6.7 + SL7 37cm
gps-sessie
IDEALE combinatie op het vlakke water van Herkingen (in tegenstelling tot mijn eerste sessie met NW op de grevelingendam, super choppy dus, waar de SL7 te klein was).

Gopro headcam: Ondertussen heb ik ook enkele Anti-foginserts besteld, want zoals je kan zien is er wat damp op de lens (vermoedelijk van steeds recht in de zon te filmen), die het beeld minder scherp maakt. Daarnaast ga ik nu eens de boom-mount proberen van filmhoek.

blank

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Marketing strateeg en privacy officer als freelancer en daarnaast ook gewoon papa thuis. Schrijf je in voor de Dailybits nieuwsbrief.

Abonneer
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nick
13 jaren geleden

Join the club man.
Zit nog 3 dagen aan de zee en heb al m’n gerief mee, hopelijk niet voor niets. Misschien al 4 keer gesurft dit jaar. Zeer triestig tot nu toe.

Er is nog hoop als ik kustweerbericht.be en het windveld op windfinder mag geloven maar nu is het in ieder geval niks in de haan.

Greets

13 jaren geleden

Gelukkig heb ik al verschillende doordeweekse dagen kunnen meepikken.

Zaterdag ziet het ze best goed uit aan brouwersdam, dus we blijven hoop hebben.