Wanhopig zou je bijna worden van een dergelijke windloze zomer. Amper 4 sessie’s op 2 maanden is nu niet direct wat ik had gehoopt (zeker met die berg aan vakantiedagen, die klaarliggen voor surfdagen te worden).

Woensdagnamiddag een minimale dag op Herkingen met een zeer ruime WNW-wind. Maar 3 man aanwezig (Lichtgewichten Peter en Benjamin allebei op een 80L slalomboard en ik op mijn 125L freeracer), maar ideale condities om de Ray verder te testen en met mijn nieuwe GoPro HD camera (als headcam ditmaal) het water op te gaan.

Door de ruime WNW-richting diende we eerst een halve windse vlagerige aanloop te nemen om dan het laatste stukje van de dam ruim te kunnen gaan en mooi tussen de vaargeul-palen te gijpen.

Set: Fanatic Ray 125 + NP Rs-slalom 6.7 + SL7 37cm
gps-sessie
IDEALE combinatie op het vlakke water van Herkingen (in tegenstelling tot mijn eerste sessie met NW op de grevelingendam, super choppy dus, waar de SL7 te klein was).

Gopro headcam: Ondertussen heb ik ook enkele Anti-foginserts besteld, want zoals je kan zien is er wat damp op de lens (vermoedelijk van steeds recht in de zon te filmen), die het beeld minder scherp maakt. Daarnaast ga ik nu eens de boom-mount proberen van filmhoek.

Share.

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Freelancer vanuit Dailybits rond SEO/HubSpot/Marketing strategie/GDPR/... en daarnaast ook gewoon papa thuis.

Abonneer
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments