Onderstaande campagne kleurt momenteel het straatbeeld en dit meer dan terecht. Het blijft opmerkelijk hoeveel gevaarlijke chauffeurs op de weg aan het gsm’en zijn. Gaande van versnelling1-tetterwijven, tot slingerende werfbusjes en stilvallende patserwagens.

Bij het kiezen van een nieuwe wagen heb ik bewust gekozen voor een ingebouwde gsm en gps-oplossing en ik heb het me nog geen moment beklaagd. Ik versta nog steeds niet waarom er niet meer mensen standaard kiezen voor een ingebouwde gsm in hun leasingwagen?
auto in = gsm uit!
via Yves

blank

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Marketing strateeg en privacy officer als freelancer en daarnaast ook gewoon papa thuis. Schrijf je in voor de Dailybits nieuwsbrief.

Abonneer
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Wim
13 jaren geleden

Met hun campagne willen ze dus echt wel zeggen ‘gsm uit’ en niet ‘gsm op de carkit’. Wat ik trouwens volkomen belachelijk vind. Want wat is het volgende dat verboden gaat worden? Radio luisteren? Praten met je medepassagiers?

13 jaren geleden

Met de carkit in centrum brussel bellen is inderdaad wel even gevaarlijk als zonder carkit, dus daar kan ik het nog volgen, maar is inderdaad een brug te ver.

Hoeveel zetten hun gsm bijvoorbeeld echt uit en niet enkel op stil voor dat uurtje in de cinema? Ik denk niet dat dat een grote meerderheid is?