Ook nu weer een nieuwe KBC update met zomerse update over zaken die ik online zag voorbijkomen en via de social channels van KBC Business is verspreid.

De links voor meer informatie:

  • Google gaat dus automatisch bepaalde locatiegegevens permanent verwijderen.
  • Gaat FB en Instagram nu gaan moeten verdwijnen uit Europa? De geruchten over deze grote impact van schrems2 blijven rondgaan.
  • Tweakers is sinds 1 juni tracker vrij en dit heeft dus ook een impact op de performance.

  • Het nieuwe social media platform BeReal is leuk en verfrissend, maar heeft ook gevaren door op welke manier het zijn gebruikers gaat pushen om op een random moment hun leven te delen.

  • Moet je als merk ECHT met elke meme mee gaan doen of moet je hier toch eens 2 keer over nadenken. Een goede VLCM blogpost hierover
  • De VLaamse belastingdienst komt grappig uit de hoek in zijn laatste FB ads.

Disclosure
Deze blogpost is onderdeel van een samenwerking, waarbij Dailybits een vorm van vergoeding heeft verkregen als #advertentie of #sponsored. De inhoudelijke uitwerking is nog steeds de verantwoordelijkheid van Dailybits. Meer informatie in de disclaimer (artikel 8).

blank

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Marketing strateeg en privacy officer als freelancer en daarnaast ook gewoon papa thuis. Schrijf je in voor de Dailybits nieuwsbrief.

Abonneer
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments