Movietips plaatsen, dat is ook al een eeuwigheid geleden, dat ik dit hier nog heb gedaan.

Natuurlijk had ik hier Skyfall kunnen plaatsen of The Hobbit (die trage natuurdocu met de plaatselijke bevolking van Nieuw-Zeeland), maar die beide commerciële megaproducties zorgen zelf wel voor de nodige publiciteit.

Afgelopen weekend The Perks of being a wallflower gezien in 1 van de kleinere zaaltjes van Kinepolis Antwerpen. Een nieuwe film van de producenten van Juno en ook weer volledig in hetzelfde Amerikaanse highschool-sfeertje in het begin van de jaren ’90.

Een film die harde thema’s durft aan te snijden (denk aan zelfmoord, kindertrauma’s, psychiatrie,…). Daarnaast is de film voorzien van een echte SUPER oldschool 80’s – 90’s American rock soundtrack met als topper de David Bowie – Heroes beelden met als ster de meer dan bevallige Emma Watson (die van Harry Potter). Voor mij 1 van de coolste autoscenes in een film van de afgelopen jaren!

De trailer van deze nostalgische film, die op IMDB een 8.3 krijgt en echt een cinema-avondje waard is (voor wie de over commerciële megaproducties even beu is).

Bioscoopinfo in google.be

Toevallig zie ik nu voor het eerst ook bioscoopinfo verschijnen in Google, wanneer je een filmtitel ingeeeft, krijgt je de vertoningen van die dag in de verschillende bioscopen in je buurt.
filminfo google

blank

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Marketing strateeg en privacy officer als freelancer en daarnaast ook gewoon papa thuis. Schrijf je in voor de Dailybits nieuwsbrief.

Abonneer
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments