Wie me al even volgt, weet dat ik ondertussen wat aan mijn video skills ben aan het werken (mijn 2de social video voor mijn huisbank staat trouwens ook online).

Een creative ben ik zeker niet en met foto en video-materiaal nog echt een beginner. Over mijn muziekskills heb ik nog een onverwerkt trauma door het niet krijgen van mijn diploma muziekschool na 4 jaar, wegens het niet slagen voor het laatste eindexamen zang (als 12-13 jarige opgeschoten bonenstaak van ondertussen 1.8m).

Maar een weekje zonder vrouw en kinderen in het huis waren het ideale moment om hier eens wat aan te doen.

Ik ben een grote fan van de Seeing Sounds reeks van Youtuber Dan Mace op zijn Instagram en Youtube account. Bekijk zo zeker de aflevering in de NYC studio van Casey Neistat.

Toen ik Dan dan ook een tutorial-reeks zag posten op skillshare.com, had ik snel een projectje voor tijdens deze home alone week.

Via deze referral-link krijg je trouwens 2 maanden gratis toegang tot die skillshare.com!

Het was ook ineens mijn eerste kennismaking met Adobe Premiere enja er kan zeker nog aan gesleuteld worden en zaken verbeterd worden. Eens kijken of ik alles nog wat kan opkuisen en tot een vaste intro voor op Youtube kan omvormen. Of mijn vrouw haar muzikale skills (als dwarsfluitspeelster) eens mee inzetten om er iets beter van te maken muzikaal dan. 😉

Ik is trouwens de 120BPM clicktrack die ik gebruikt heb.

Hierbij dus het resultaat van 15min video + 2uur video editing.

 

PS: Vorig jaar zag ik Dan Mace trouwens nog even in een flits, daar hij samen met Casey Neistat in Brussel was en ik een invite kreeg voor een panelgesprek in kleine groep met Casey. 😉

blank

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Marketing strateeg en privacy officer als freelancer en daarnaast ook gewoon papa thuis. Schrijf je in voor de Dailybits nieuwsbrief.

Abonneer
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments