Dat Telenet al veel langer goed bezig is met Online Reputation Management (ORM) is gekend in de blogwereld. Schrijf een blogpost over problemen met Telenet en je problemen worden zo snel mogelijk aangepakt.

Ook op Twitter zijn ze goed bezig met hun twitter-account @Telenet. Actief mee discussiëren, info geven bij problemen, press-releases live brengen,… Zeker de laatste weken met de snelheidsverhoging en hun laatste aankondiging over het remote programmeren van je digicorder via tv.be werd goed gesmaakt door de twitter-community.

Men mag dan zeggen dat de Belgische twitter-community in België marginaal klein is (rond de 11.000 accounts, al dan niet actief of inactief, bron bvlg), maar het is wel een zeer actieve en vooral early-adopter crowd met de nodige invloed online en offline.

Het online team bij Telenet heeft dit goed begrepen en heeft nu ook een mooie blogpost hierover online gezet: We hear you, keep talking. Een online communicatiestrategie waar veel andere bedrijven iets van kunnen leren!

Bij de politici kan ik zeggen dat ik met veel plezier de avonturen van @VincentVQ. Directe no-nonsense communicatie.

Telenet online reputation management
Share.

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Freelancer vanuit Dailybits rond SEO/HubSpot/Marketing strategie/GDPR/... en daarnaast ook gewoon papa thuis.

Abonneer
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments