Tussen 2000-2003 heb ik eerst mijn bachelor diploma IMS behaald (toen was deze afkorting nog garant voor Informatiemanagement & Support, ondertussen is het & Multimedia geworden).

Op 18 maart organiseert deze opleiding weer een gratis avondseminarie en ditmaal onder de noemer: Fixing the media: een nieuwe mix tussen traditionele media en vernieuwingen zoals social & mobile media.

Daar ik zelf meer en meer met deze zaken bezig ben, ga ik hier zeker naartoe en daar dit seminarie zowel voor studenten, oud-studenten als buitenstaanders gratis toegankelijk is, kan je hieronder alle informatie vinden.

Wij nodigen je graag uit op ons tweede seminarie van dit academiejaar op donderdag 18 maart om 19u30.

Deze keer hebben we Jo Caudron uitgenodigd, een gedreven spreker die in dit seminarie op zoek gaat naar een nieuwe mix tussen traditionele media en vernieuwingen zoals social & mobile media.

Zoals altijd nodigen wij ook onze andere contacten uit de bedrijfswereld uit. Na het seminarie is er een drink voorzien. Deze avond is volledig gratis. Wij vragen wel om op voorhand in te schrijven.

Wanneer? Donderdag 18 maart om 19u30
Waar? Campus De Ham, Raghenoplein 21bis, Mechelen, Donche auditorium 1ste verdieping.
Wat? Fixing the media : op zoek naar een nieuwe mix tussen traditionele media en vernieuwingen zoals social & mobile media.

2009 was het jaar van social media en 2010 belooft nog spannender en uitdagender te worden met nieuwe mediaontwikkelingen zoals iPad, location based marketing, Augmented Reality, … Wat betekenen deze nieuwe ontwikkelingen voor traditionele media en marketing? De pessimisten verklaren dat TV, radio, kranten, … dood zijn en dat in de nabije toekomst alles zal gebeuren via Facebook, Twitter, Youtube. Maar ze hebben het bij het verkeerde eind.

Dit seminarie toont aan dat klassieke media een mooie toekomst tegemoet kunnen gaan als ze op een nieuwe manier gebruikt worden, geïntegreerd in een nieuwe mediamix waarbij traditionele media en social & mobile media hand in hand gaan.

Wie?
Jo Caudron is de stichter van Dear Media, een consulting bedrijf, gespecialiseerd in nieuwe media. De afgelopen 15 jaar, was hij betrokken bij de oprichting van verschillende firma’s, actief in interactieve media en digitale innovatie.

Hij is gepassioneerd door media en technologie. En wat brengt deze beter samen dan digitale media?
Hij was betrokken bij heel wat media innovaties de afgelopen decennia:
-De introductie en groei van het internet
-mobile internet (eerst met WAP, gevolgd door I-mode, en vandaag de dag iPhone, LBS, …)
-interactieve TV (Belgacom CyberTV in 1997, VRT IO project in 2000, de lancering van Telenet iDTV in 2006 en meer recent de invoering van Philips NetTV)
-rich media (online video, internet en interactieve radio voor KBC, Mars, Kreatos, VRT, …)
-social media (Social Media Sessions, MNM, Goedenwel.nl, ConnectR, …)

Deze inschrijving is gratis, ook voor andere geïnteresseerde collega’s. Stuur deze uitnodiging gerust door. Graag inschrijven vóór dinsdag 16 maart via info.im@khm.be.

blank

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Marketing strateeg en privacy officer als freelancer en daarnaast ook gewoon papa thuis. Schrijf je in voor de Dailybits nieuwsbrief.

Abonneer
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments