Nog even terug naar mijn doelen voor 2020: experimenteren en beter worden met video & audio. Dus beter leren monteren, opnemen, scripts schrijven en met audio werken. Dus ook beter worden met podcasts en daar mee leren experimenteren (in mei volg ik dan ook een dagje les hierover).

Nog leuker als je dan ook nog 2 andere Intracto collega’s hebt met eenzelfde doel en dat ze beslissen een podcastreeks te starten.

Hierbij dan ook de nieuwe podcast “In Opname” over technologie en marketing, waarbij de eerste aflevering in de fotostudio van Casa (klant van Intracto) is opgenomen en ik in deze aflevering mijn mening en gedacht eens mocht komen zeggen.

Te vinden op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en de vele andere kanalen. De 2de aflevering hebben ze ook reeds opgenomen met 1 van de NL collega’s en daarin krijg je ook een achter-de-schermen blik over hoe deze podcast gemaakt is.

blank

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Marketing strateeg en privacy officer als freelancer en daarnaast ook gewoon papa thuis. Schrijf je in voor de Dailybits nieuwsbrief.

Abonneer
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments