Podcast “In Opname” aflevering 1 over social media en 2020

Nog even terug naar mijn doelen voor 2020: experimenteren en beter worden met video & audio. Dus beter leren monteren, opnemen, scripts schrijven en met audio werken. Dus ook beter worden met podcasts en daar mee leren experimenteren (in mei volg ik dan ook een dagje les hierover).

Nog leuker als je dan ook nog 2 andere Intracto collega’s hebt met eenzelfde doel en dat ze beslissen een podcastreeks te starten.

Hierbij dan ook de nieuwe podcast “In Opname” over technologie en marketing, waarbij de eerste aflevering in de fotostudio van Casa (klant van Intracto) is opgenomen en ik in deze aflevering mijn mening en gedacht eens mocht komen zeggen.

Te vinden op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en de vele andere kanalen. De 2de aflevering hebben ze ook reeds opgenomen met 1 van de NL collega’s en daarin krijg je ook een achter-de-schermen blik over hoe deze podcast gemaakt is.

Gerelateerde berichten

Herman Maes - online marketeer DPO freelancer

Herman

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Freelancer vanuit Dailybits rond SEO/HubSpot/Marketing strategie/GDPR/... en daarnaast ook gewoon papa thuis.