Ik leef in mijn mailbox en daardoor heb ik een lage irritatiegrens rond emailspam. Zo wordt ik echt zot van al die geautomatiseerde sales sequences, waarbij salespersonen me blijven bestoken met mailtjes om toch maar een call te kunnen inplannen over hun AI blockchain startup. Enja dat mailadres op mijn contactpagina verander ik om de zoveel tijd om te zien wie dat ergens in scrapped emaillijsten gebruikt.

Zo krijg ik ook dagelijkse mails rond linkbuilding en guestpost aanvragen voor mijn blog. Ik was dan ook direct mee, toen Boris van The Next Web dit durfde tweeten enkele weken geleden.

 

Dusja, vanaf nu heb ik een draft in mijn mailbox zitten en wanneer ik weer zo een geautomatiseerde outreach email krijg, dan krijgen ze deze draft als antwoord. De tekst kan je uit de tweets van Boris halen, daar ik het niet teveel SEO value wil geven om te tekst hier letterlijk te plaatsen.

Wanneer er iemand in die endless loop terechtkomt, zijn ze toch weer even zoet en zelf geïrriteerd. Wie bedenkt er zo een opzet voor die ellendige sms’jes van tweedehands opkopers van auto’s? Daar zouden we toch ook perfect met een bot iets mee moeten kunnen doen om die dan even zoet te houden met sms’en met een bot?

 

 

Enja sorry als je gekke voorstellen naar me stuurt (en niet doorhebt dat ik nonsense terugstuur), dan heb je je research niet gedaan… De meeste van die copy-paste mailers bekeken geen enkele pagina op mijn site. 😅😅😅😇

blank

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Marketing strateeg en privacy officer als freelancer en daarnaast ook gewoon papa thuis. Schrijf je in voor de Dailybits nieuwsbrief.

Abonneer
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
3 jaren geleden

Ideaal voor mails waar “gratis”, “linkruil” en /of “exposure” in staan 😉