Na een eerste succesvolle editie van vorig jaar gaat ook dit jaar weer een heuse retro-wielerkoers plaatsvinden in ons boerendorp Ranst tijdens de jaarlijkse kermis: Toer de Sol.

13 mei 2012 is het dus zover voor een ware retro-wielerkoers met start en finish aan het plaatselijke café-monument “De Sol”. Een 50km-lange kermiskoers enkel toegankelijk voor retro-fietsen (geen klikpedalen en enkel met vitessen “aan de baar”).

Het parcours gaat over 20 plaatselijke rondjes van 2,4 km met in elk rondje een 800m kasseistrook (ligt hellend) geeft een zware slopende koers met als extra leuk gegeven voor ons dat we midden in het parcours wonen.

Het feit dat we de avond/nacht ervoor onze trouwfeest hebben gaat ons zeker niet beletten te gaan kijken en genieten van de retro-wielerkoers sfeer. Eens kijken of er nog vrienden van ons trouwfeest het gaan aankunnen om mee een after-party-pintje te gaan drinken aan de finish? Allez Eddy! 😉

Enkele foto’s van Karlien van vorig jaar:
Toer de sol Ranst
Toer de sol Ranst
Toer de sol Ranst
Toer de sol Ranst

blank

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Marketing strateeg en privacy officer als freelancer en daarnaast ook gewoon papa thuis. Schrijf je in voor de Dailybits nieuwsbrief.

Abonneer
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments