Enkele maanden geleden vermelde ik (oprecht!) in 1 van mijn stats-blogposts dat ik wel degelijk zeer tevreden ben van mijn webhoster Stone-IS (na vele slechte ervaringen in mijn 9 jaar als blogger).

Deze vermelding was ook deel van hun Engage-wedstrijd, waarbij ze hun klanten willen belonen bij het plaatsen van reviews of blogposts. Elk kwartaal geeft Stone nu een Ipad weg aan 1 van zijn klanten en kijk…

Deze avond ben ik op het Stone-IS HQ mijn Ipad2 16Gb mogen gaan afhalen. Ideaal moment om even de mensen te ontmoeten die mijn dailybits-netwerk doen draaien. Als Stone-IS klant zou ik toch maar eens kijken naar hun Engage-wedstrijd, daar er dit kwartaal een Ipad3 in de prijzenpot is gegooid.

Het eerste Apple-product is nu een feit in ons huis, daar we voorheen enkel een Nokia smartphone, Android smartphone en Asus Transformer Tablet hebben. Ideaal om eens zelf ter ervaren of die Apple producten nu echt zo goed zijn, daar deze Ipad2 16Gb perfect vergelijkingsmateriaal is met onze Transformer. Ik vermoed dat we allebei dus een tablet gaan meehebben op onze US-roadtrip…. 😉
Stone-is engage

blank

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Marketing strateeg en privacy officer als freelancer en daarnaast ook gewoon papa thuis. Schrijf je in voor de Dailybits nieuwsbrief.

Abonneer
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments