Op zondag 4 juli 2010 zal de tourkaravaan België doorkruisen voor de 1ste weg-etappe van Rotterdam naar Brussel. Via Zeeland gaat het naar Stabroek en dan langs de Antwerpse haven, langs de Scheldekaaien richting Hoboken. Vanuit het Kiel gaat het dan over de Antwerpsesteenweg, langs Hove en Kontich richting Mechelen, om dan verder langs Zemst richting Brussel te denderen…

Ideaal voor een dagje terrasjesplezier langs het parcours van de Tour de France om ze dan op 10sec. te zien voorbijflitsen en daarna verder te terrassen! De dag nadien is er dan een Ardense etappe richting Spa. De passage tussen Antwerpen en Mechelen is voorzien tussen 15.50 en 16.50u (met de promo-karavaan er een uurtje voor).

Het volledige parcours in detail ( je kan inzoomen op deze google maps!):


blank

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Marketing strateeg en privacy officer als freelancer en daarnaast ook gewoon papa thuis. Schrijf je in voor de Dailybits nieuwsbrief.

Abonneer
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Reacties
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
chris_bel29
13 jaren geleden

TdF langs de drukste windsurfspots van west-europa! zal mooie helicopterbeelden opleveren als het die dag waait…

WouterD
13 jaren geleden

Right! Ik sta alvast langs de kant van het Grevelingenmeer, mét surfspullen. Beetje surfen, dan beetje toer kijken (in surfpak, ha!), dan verder surfen, en daarna via DVB-T de finale bekijken.

13 jaren geleden

Inderdaad, dat had ik nog niet bekeken.

Doortocht aan brouwersdam is rond 13.30, dus best vroeg daar naartoe gaan, want alles zal wel vanaf 12U. worden afgesloten! Ik vermoed dat de live-uitzending rond 13u. zal beginnen, dus zou moeten lukken om de surfmassa van brouwersdam op tv te kunnen zien.

(nu hopen op W tot N 5-6bft. op 4 juli)

WouterD
13 jaren geleden

VRT lijk mij die rit integraal uit te gaan zenden (zie http://www.tv.be/tv-gids?date=04-07-2010 ).Tussen 13u en 13u30 is er wel een onderbreking voor het journaal. Dat wordt dus nipt voor de Brouwersdam doortocht. De “surfstek” aan Rinus’ viskraam zou helemaal ideaal zijn voor de doortocht, maar dan moet de windrichting ook al een beetje meevallen (NW to NO). Ik ken er alvast een paar die daarop gokken, met BBQ en al…

marc vermeir
13 jaren geleden

Rit passeert voor m’n deur, dus geen behoefte om naar Brouwersdam te rijden 🙂
Marc

jos
13 jaren geleden

Kunnen ze dat niet in Frankrijk houden? Ellendig gepest. Godver. Op tv al die idiote voetbal, op de baan een hoop in een apenpakje. Ga op een gesloten parkoers rijden en laat me met rust.