Ik ben een grote fan van de Nederlandse TV-presentator Arjen Lubach en probeer dan ook via YouTube wekelijks wat korte stukjes mee te pikken van zijn NL tv-show op VPRO.

Onderstaand stukje was me ontglipt, maar gelukkig kwam deze voorbij in de FBgroep Hurae shares (van het gelijknamige creative agency).

Ik schreef hier eerder ook al over kinderen inzetten als influencers en deze voorbeelden uit Nederland tonen weer aan dat het steeds verder en fouter aan het gaan is.

Dus aan alle mamabloggers, papabloggers, momfluencers,… en hoe het nog allemaal een naam gekregen heeft:  bekijk dit en kijk dan even naar je eigen situatie en het oversharen van je kinderen.

Aan alle bureau’s, agencies en ook merken: Denk er even over na wat voor campagnes je doet en of je nu als merk wel moet meewerken aan dit soort toestanden… 

blank

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Marketing strateeg en privacy officer als freelancer en daarnaast ook gewoon papa thuis. Schrijf je in voor de Dailybits nieuwsbrief.

Abonneer
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments