Daar het eindelijk weer eens stevig BBQ-weer wordt deze dagen, geef ik nog eens een cadeau weg aan mijn bezoekers. Het vorige dailybits-cadeau is terecht gekomen bij Kristof G. en deze heeft de aankoopbon van surf-style.nl met veel plezier gebruikt (heeft hij me vorige week laten weten).

Deze week geef ik een exemplaar weg van het boek Een werkweek van 4 uur. Ikzelf ben het zelf aan het lezen en in de praktijk aan het brengen. Bijvoorbeeld gebruik ik mijn verlofdagen om de beste surfdagen elke week mee te pikken. Ipv. 3 weken verlof in de zomer, werk ik dus gewoon 4/5de deze weken, wat trouwens zoveel leuker is en een groter vakantie-gevoel brengt. Door mijn flexibele werkplanning kan ik dus enkel de beste vakantiedagen meepikken.

Timothy Ferriss komt in dit boek met concrete tips voor het omvormen van je levensstijl en meer te gaan genieten van een Newly Rich levensstijl. Een aanrader dus om ’s avonds ter hand te nemen.

Wedstrijd: Laat me via mail (info – dailybits.be), sms, facebook, comments, twitter, linkedin… even weten waarvan jij blij/zomers/vrolijk/goedgezind wordt! Donderdagavond 10 juni kies ik er lukraak iemand uit en daarheen verstuur ik het boek.

een werkweek van 4 uur
blank

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Marketing strateeg en privacy officer als freelancer en daarnaast ook gewoon papa thuis. Schrijf je in voor de Dailybits nieuwsbrief.

Abonneer
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Saro
13 jaren geleden

Ziet er een interresant boek uit. Ik ben altijd geïnteresseerd in zulke methodes, maar ik vrees dat ‘leid een rijk leven zonder veel te doen’ veel van een hyperbool wegheeft. Ben benieuwd naar hoe hij dit de lezer kan laten waarmaken.

Mij maak je goed gezind door een heleboel dingen. Vaak kan ik echt blij worden als ik iets heb besteld uit Amerika of misschien iets dichter in de buurt, en dat ik dan mij pakketje kan openmaken. Altijd tof om in zo’n goed verpakte doos van UPS een schaar te zetten en van je nieuwe aanwinst te genieten. Afgelopen week een flitskop voor mijn fototoestel besteld en ben er nog steeds even blij mee. Meer alledaags wordt ik goedgezind van zon, heerlijk eten, goede vrienden, goede muziek en een frisse goude pint.

peter b
13 jaren geleden

na een dagje (lees nacht) serverrack hermonteren en bekabelen, recuppen onder een zonnetje met zeebries op mijn surfplankske :0)

Filip
13 jaren geleden

’t zijn zotten die werken maar ’t zijn slimme mannen die maar 4uur/week werken en toch rijk achteroverleunend tussen twee palmbomen hangen …! Herman, laat eens weten waar je dat boekje vindt want met 2 kinderen in de achtertuin zouden de bespaarde 36u/week enkele mooie perspectieven bieden !