Zomercadeau: win het boek een werkweek van 4uur

Daar het eindelijk weer eens stevig BBQ-weer wordt deze dagen, geef ik nog eens een cadeau weg aan mijn bezoekers. Het vorige dailybits-cadeau is terecht gekomen bij Kristof G. en deze heeft de aankoopbon van surf-style.nl met veel plezier gebruikt (heeft hij me vorige week laten weten).

Deze week geef ik een exemplaar weg van het boek Een werkweek van 4 uur. Ikzelf ben het zelf aan het lezen en in de praktijk aan het brengen. Bijvoorbeeld gebruik ik mijn verlofdagen om de beste surfdagen elke week mee te pikken. Ipv. 3 weken verlof in de zomer, werk ik dus gewoon 4/5de deze weken, wat trouwens zoveel leuker is en een groter vakantie-gevoel brengt. Door mijn flexibele werkplanning kan ik dus enkel de beste vakantiedagen meepikken.

Timothy Ferriss komt in dit boek met concrete tips voor het omvormen van je levensstijl en meer te gaan genieten van een Newly Rich levensstijl. Een aanrader dus om ’s avonds ter hand te nemen.

Wedstrijd: Laat me via mail (info – dailybits.be), sms, facebook, comments, twitter, linkedin… even weten waarvan jij blij/zomers/vrolijk/goedgezind wordt! Donderdagavond 10 juni kies ik er lukraak iemand uit en daarheen verstuur ik het boek.

een werkweek van 4 uur

Gerelateerde berichten

Herman Maes - online marketeer DPO freelancer

Herman

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Freelancer vanuit Dailybits rond SEO/HubSpot/Marketing strategie/GDPR/... en daarnaast ook gewoon papa thuis.