Zomercadeau: win het boek een werkweek van 4uur

Daar het eindelijk weer eens stevig BBQ-weer wordt deze dagen, geef ik nog eens een cadeau weg aan mijn bezoekers. Het vorige dailybits-cadeau is terecht gekomen bij Kristof G. en deze heeft de aankoopbon van surf-style.nl met veel plezier gebruikt (heeft hij me vorige week laten weten).

Deze week geef ik een exemplaar weg van het boek Een werkweek van 4 uur. Ikzelf ben het zelf aan het lezen en in de praktijk aan het brengen. Bijvoorbeeld gebruik ik mijn verlofdagen om de beste surfdagen elke week mee te pikken. Ipv. 3 weken verlof in de zomer, werk ik dus gewoon 4/5de deze weken, wat trouwens zoveel leuker is en een groter vakantie-gevoel brengt. Door mijn flexibele werkplanning kan ik dus enkel de beste vakantiedagen meepikken.

Timothy Ferriss komt in dit boek met concrete tips voor het omvormen van je levensstijl en meer te gaan genieten van een Newly Rich levensstijl. Een aanrader dus om ‘s avonds ter hand te nemen.

Wedstrijd: Laat me via mail (info – dailybits.be), sms, facebook, comments, twitter, linkedin… even weten waarvan jij blij/zomers/vrolijk/goedgezind wordt! Donderdagavond 10 juni kies ik er lukraak iemand uit en daarheen verstuur ik het boek.

een werkweek van 4 uur

Gerelateerde berichten

Herman Maes - online marketeer DPO freelancer

Herman

Online marketeer en (tech)blogger sinds 2002. Freelancer vanuit Dailybits rond SEO/HubSpot/Marketing strategie/GDPR/... en daarnaast ook gewoon papa thuis.

Schrijf je in op de maandelijkse Dailybits mailing voor tips, tricks en random stuff.

3 comments

  • Ziet er een interresant boek uit. Ik ben altijd ge├»nteresseerd in zulke methodes, maar ik vrees dat ‘leid een rijk leven zonder veel te doen’ veel van een hyperbool wegheeft. Ben benieuwd naar hoe hij dit de lezer kan laten waarmaken.

    Mij maak je goed gezind door een heleboel dingen. Vaak kan ik echt blij worden als ik iets heb besteld uit Amerika of misschien iets dichter in de buurt, en dat ik dan mij pakketje kan openmaken. Altijd tof om in zo’n goed verpakte doos van UPS een schaar te zetten en van je nieuwe aanwinst te genieten. Afgelopen week een flitskop voor mijn fototoestel besteld en ben er nog steeds even blij mee. Meer alledaags wordt ik goedgezind van zon, heerlijk eten, goede vrienden, goede muziek en een frisse goude pint.

  • na een dagje (lees nacht) serverrack hermonteren en bekabelen, recuppen onder een zonnetje met zeebries op mijn surfplankske :0)

  • ‘t zijn zotten die werken maar ‘t zijn slimme mannen die maar 4uur/week werken en toch rijk achteroverleunend tussen twee palmbomen hangen …! Herman, laat eens weten waar je dat boekje vindt want met 2 kinderen in de achtertuin zouden de bespaarde 36u/week enkele mooie perspectieven bieden !

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.