De mensen van Slash9 productions hebben de afgelopen weken 2 bijzondere verhalen op beeld gezet (in samenwerking met de vereniging van Vlaamse Community Managers).

22 maart door de ogen van Kim Castro (teamlead van het social media team bij de NMBS) en diezelfde dag door de ogen van Claudia Tluk (Social media expert bij Brussels Airlines).

Een mooie inkijk hoe zij als social media teams die dag (en de dagen erna) opvingen om met hun team zoveel mogelijk klanten te helpen. Hierbij gebruikten ze beide Engagor als Social Media platform en is het mooi om te zien hoe hard Slack wordt gebruikt bij de NMBS.

Beide teams hadden reeds eerder hun verhalen in blogvorm gebracht (NMBS blog – Brussels Airlines blogpost) en deze 2 blogs waren het startpunt voor onderstaande video’s.

22 maart bij de NMBS

22 maart bij Brussels Airlines

Social media is een evidentie geworden en in zulke crisissituatie verwachten we steeds een snel en juist antwoord van bedrijven. Het is dan ook eens mooi, dat we de achterkant zien van die Facebook pagina’s en Twitter accounts.

Enja denk volgende keer eens 2maal na voor je naar @NMBS begint te klagen op Twitter. Het team beweegt hemel en aarde en het zijn ook maar mensen. 😉

blank

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Freelancer vanuit Dailybits rond SEO/HubSpot/Marketing strategie/GDPR/... en daarnaast ook gewoon papa thuis. Schrijf je in voor de Dailybits nieuwsbrief.

Abonneer
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments