Events voor bloggers. Je zou er de afgelopen maanden bijna wekelijks naartoe kunnen. En toch begreep ik John van bloobz.be, toen hij me vroeg wat ik dacht van een event in de kempen.

Afgelopen vrijdag werd 1 van de meetingrooms van Voka Geel, dan ook gevuld met een hoop communicatie/PR/marketing/blogger-toehoorders, die op vrijdagavond liever iets bijleren, dan voor tv te hangen. High-five voor deze mensen trouwens, low-five voor wie iets liet weten en negeer-five voor wie gewoon niet opdaagde! Toch altijd opmerkelijk om te zien hoe een gratis-event garant staat voor no-shows. Misschien in het vervolg 10Euro vragen, die je terugkrijgt op het event? 😉

Ik ga hier geen groot blogverslag neerpennen, daarvoor verwijs ik met veel plezier naar enkele blogposten van toehoorders:

Ook een high-five voor mijn mede-sprekers on stage: travelblogger Niel en social media kid Frederic. Zoals steeds was een lang vragenuurtje op het einde (o.a. over wat ik in mijn marketingmix met bloggers blogpost neerpende) met de 3 sprekers en vele vragen vanuit het publiek, weer het meest leerzaam voor iedereen.

Ook altijd leuk om een after-movie van een dergelijk event te hebben. Mooi werk door Stijn met zijn Full Vision Studios!

Als laatste natuurlijk een High-five voor de werkgever Intracto, die dit mee mogelijk maakte. Wie AANWEZIG was, stuurt maar een mailtje voor mijn presentatie! 😉

blank

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Marketing strateeg en privacy officer als freelancer en daarnaast ook gewoon papa thuis. Schrijf je in voor de Dailybits nieuwsbrief.

Abonneer
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Reacties
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments