Dat Youtube 1 van de belangrijke speerpunten is voor Google, is meer en meer duidelijk. Zowel naar advertising, promotie (zie slides van de Google-guys op ons State of Digital event) als samenwerkingen zet Big G veel in het werk in het verder uitbouwen van Youtube.

Op het Youtubekanaal van David Guetta is er nu weer een nieuw experiment online gezet met de eerste double screen videoclip voor zijn hitje Dangerous.

Je connecteert smartphone of tablet met de video en krijgt dan een videoclip (met ook Lotus F1® driver, Romain Grosjean erin), die zich afspeelt op zowel je desktop/laptop scherm als op je smartphone. Knap gedaan en dit door de sponsoring van champagnehuis MUMM!

Ik plaats hier geen screens van de video, probeer het gewoon eens zelf! Je krijgt dus een persoonlijke code, waarmee je smartphone kan connecteren voor een real-life double screen experience.
David_Guetta_-_YouTube

via

blank

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Marketing strateeg en privacy officer als freelancer en daarnaast ook gewoon papa thuis. Schrijf je in voor de Dailybits nieuwsbrief.

Abonneer
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Reacties
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments