Double screen Youtube – David Guetta

Dat Youtube 1 van de belangrijke speerpunten is voor Google, is meer en meer duidelijk. Zowel naar advertising, promotie (zie slides van de Google-guys op ons State of Digital event) als samenwerkingen zet Big G veel in het werk in het verder uitbouwen van Youtube.

Op het Youtubekanaal van David Guetta is er nu weer een nieuw experiment online gezet met de eerste double screen videoclip voor zijn hitje Dangerous.

Je connecteert smartphone of tablet met de video en krijgt dan een videoclip (met ook Lotus F1® driver, Romain Grosjean erin), die zich afspeelt op zowel je desktop/laptop scherm als op je smartphone. Knap gedaan en dit door de sponsoring van champagnehuis MUMM!

Ik plaats hier geen screens van de video, probeer het gewoon eens zelf! Je krijgt dus een persoonlijke code, waarmee je smartphone kan connecteren voor een real-life double screen experience.
David_Guetta_-_YouTube

via

Herman Maes - online marketeer DPO freelancer

Herman

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Freelancer vanuit Dailybits rond SEO/HubSpot/Marketing strategie/GDPR/... en daarnaast ook gewoon papa thuis.