Boek: What would happen if you replied to spam mails?

Een weekje geleden ging onderstaande TED-talk duchtig rond (met veel reach/shares ook op mijn FB-page) over wat er gebeurt als je op spammails gaat beginnen antwoorden.

Deze TED-talk van James Veitch (@veitchtweets) brengt 1 van zijn vele hilarische verhalen over hoe hij in communicatie ging met 1 van de talloze spam/scam-mails, die je dagelijks ontvangt (enja check je spam-box maar eens).

Wat nog leuker is, is dat hij gedurende enkele jaren zo vele conversaties heeft gehad en de leukste mail-conversaties ook in boekvorm heeft uitgebracht: Dot Con – The Art of Scamming a Scammer.

Heerlijk boekje uitgelezen met mailconversaties met spammers. Zie ook die TED-talk, die overal is rondgegaan. Straks dit boek eens weggeven op mijn blog. 😀

Een foto die is geplaatst door Herman Maes (@dailybits) op

Op een goed uurtje ben je door het boek, maar verzeker ik iedereen, dat je een paar keer uit de zetel bent gevallen van het lachen. Hoe James sommige spammers gedichten liet bedenken of feedback liet geven over een niet-bestaand manuscript.

Dit boek winnen?

Daar zulke boekje niet achteraan mijn boekenkast hoort, geef ik het met veel plezier weg. Je krijgt tot vrijdag om in de reacties hier 1 van de vele scam-mails te plakken, die je in je spambox kan terugvinden. Ik zal alvast een voorzet geven hieronder. Een random nummer zal de winnaar dan bepalen.

Gerelateerde berichten

Herman Maes - online marketeer DPO freelancer

Herman

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Freelancer vanuit Dailybits rond SEO/HubSpot/Marketing strategie/GDPR/... en daarnaast ook gewoon papa thuis.