Update: lees zeker ook de tips na mijn eerste 20 digitale Versnelling gesprekken met ondernemers.

 

 

Kennis delen, mensen verderhelpen met praktische tips en pay it forward in de praktijk brengen is 1 van de zaken, die ik het liefste doe. Ook voor 1 van mijn vaste klanten ben ik zo al enkele jaren in een bepaalde niche structureel kleine KMO’s aan het helpen en voel je dat de dankbaarheid daar echt groot is.

Dat er nog veel werk in ons land nodig is, ervaar ik elke week in mijn mailbox en op de vele presentaties, die ik geef. Digitale marketing blijft toch vele kleine ondernemingen schrik aanjagen.
Telenet digitale versnelling

Mijn telecomoperator lanceert vandaag een project, waar ik dan ook heel graag mijn naam en diensten mee aan ga verbinden: De Digitale Versnelling.

Maar liefst 1000 kleine ondernemers in Vlaanderen krijgen een volledig onafhankelijk adviesexpert van een team van 10 digitale experten in de komende maanden. Zonder enige addertjes: je moet geen bestaande klant zijn, het kost u niets en die experten gaan jou niets moeten verkopen. Puur paying it forward en zorgen voor een digitale versnelling in al die kleine ondernemingen!

Digitale experten?

Yep, een team waar ik eigenlijk 1 voor 1 dringend eens moet mee gaan afspreken om samen iets te gaan eten (deze week al eens mee beginnen).

Ik heb trouwens eindelijk een treffende slagzin gevonden om mezelf te omschrijven als digitale freelancer. 😉

“Als stroper online ervaring opgedaan, om deze nu als jager in te zetten voor het behalen van de beste online resultaten.”

Hoe gaat dit in zijn werk?

1. Je bent een Vlaamse KMO met minder dan 20 werknemers.
2. Je registreert je op de website en je zoekt een timeslot uit.
3. Aan de hand van je regio en de gewenste expertise voor een adviesgesprek krijg je een expert toegewezen.
4. Op het aangegeven timeslot komt de expert bij je langs en kan je praktische tips verwachten voor het verder digitaal uitbouwen van jou onderneming.

Een top projectje en ik ben nu al benieuwd naar alle gesprekken, die ik ga mogen voeren in het kader van dit project. Ik denk eraan om wat van die ondernemingen ook te gaan showcasen hier. Stay tuned dus!

PS: Ik laat jullie zelf wel een mopje bouwen met: Telenet, adviseurs, al da niet juist rekeningnummer, eindelijk een manier gevonden om die facturen te betalen. 😉

blank

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Marketing strateeg en privacy officer als freelancer en daarnaast ook gewoon papa thuis. Schrijf je in voor de Dailybits nieuwsbrief.

Abonneer
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments