Vanavond zie ik nog eens zelf een voorbeeld van de kracht van twitter voor het genereren van trafiek.

Ergens op dailybits.be staat een oude post met een nog veel oudere mop omtrent de kredietcrisis uitgelegd dmv. koeien. Toevallig wordt deze blogpost ontdekt door een Nederlandse twitter’ster en deze post een link op haar twitter.

twitter Sophie in 't Veld

Toevallig blijkt deze twitter-gebruiker dan ook nog eens fractievoorzitter van de Nederlandse partij D66 in het Europese parlement te zijn en heeft Sophie in ’t Veld een goede 5400 followers (met trouwens een PR6 twitter-pagina). Doordat deze followers nu massaal de link aanklikken en vervolgens de tweet gaan retweeten is er een stroom van twitter-gebruikers opgestart, die de koeien blogpost als oude koeien uit de sloot halen

Of hoe een blogpost van 19 maart 2009 plots terug zorgt voor een grote stijging in de statistieken dankzij de kracht van twitter.

blank

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Marketing strateeg en privacy officer als freelancer en daarnaast ook gewoon papa thuis. Schrijf je in voor de Dailybits nieuwsbrief.

Abonneer
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Wim
13 jaren geleden

En rijk mee geworden ook mag ik hopen?