De Quinny longboardstroller komt eraan

Een “babyproduct” waar zowel ik als Karlien al een tijdje naar uitkijken gaat binnenkort in productie. Euhm wacht een babyproduct waarnaar wij uitkijken?!?!

Het afgelopen jaar heb ik via via (o.a. Mr.Nodesktophero) het design/test/interatie-process kunnen volgen van de Longboardstroller. Een cross-over combinatie van een buggy met een longboard skateboard, wat kinderen tussen 1 jaar en tot en met 15kg aankan om op veilig wijze de straat op te gaan.

Open geklapt: 1285 (L) x 500 (W) x 1050 (H) mm
Dicht geklapt om te vervoeren in je koffer bijvoorbeeld: 1280 (L) x 500 (W) x 380 (H) mm
Gewicht: 10,85 KG

Quinny longboardstroller

Zelf zijn we nu al fan en het is dan ook goed nieuws, dat dit product nu door Quinny (een gekend kinderwagen merk) in een eerste fase op 1000 stuks gaat worden geproduceerd en online verkocht binnen Europa (geef je even op voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te worden gebracht van de verkoop).
BrbRaLvCAAEqIq1

het prijskaartje is met 599Euro best stevig, maar op kwaliteit mag en kan er niet bespaard worden. We wachten nog even een eerste testdag af om te kijken hoe Seppe reageert, al zijn we er bijna zeker van dat ons zoontje een grote fan zal worden van deze nieuwe buggy. De reden dat we hier direct fan van zijn is onze zeer rustige woonwijk, mijn ouders die op 500m wonen, de onthaalmoeder en kleuterschool bereikbaar via rustige woonstraten,…

Herman Maes - online marketeer DPO freelancer

Herman

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Freelancer vanuit Dailybits rond SEO/HubSpot/Marketing strategie/GDPR/... en daarnaast ook gewoon papa thuis.