Het was te voorspellen en alle negatieve kritiek op blogs en forums hebben dit wonderproduct (de magische e-waves Phone chip) dus gelukkig uit de rekken kunnen krijgen en bezorgen Omega Pharma waarschijnlijk veel PR-schade…

Hun persmededeling op ikbelveiliger.be

Nazareth (België), 15 december 2008 (08:30 u) — Omega Pharma heeft besloten de verkoop van de E-Waves Phone Chip aan apotheken en farmaceutische groothandels op te schorten. Na de lancering, vorige week dinsdag, brak een storm van protest los, waarbij de wetenschappelijke bewijzen door artsen en professoren in twijfel werden getrokken. Omega Pharma, dat zich voor de lancering had gebaseerd op uitgebreid klinisch onderzoek verricht door de uitvinders van de E-Waves Phone Chip, heeft daarop onmiddellijk beslist de thermische testen te herhalen op objectieve en reproduceerbare wijze, en de resultaten zo snel mogelijk te publiceren. Eerste resultaten tonen aan dat de E-Waves Phone Chip het thermisch effect van GSM-verbruik licht vermindert, doch niet in de mate van vroeger getoonde resultaten….. Via de website www.ikbelveiliger.be zullen ontevreden gebruikers (vanaf vandaag 12:00 u) terugbetaling kunnen verkrijgen.

 

 

Het is ook weer ironisch dat juist op alle kritische blogitems omtrent die <a href=”https://www.dailybits.be/item/e-waves-phone-chip-van-omega-pharma”>E-waves phone chip van Omega Pharma</a> er juist adsense-reclame van Omega Pharma verschijnt voor hun product.
<div style=”text-align: center;”><img src=”/media/1/20081211-omega_bullshit.jpg” alt=”” /></div>

Share.

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Freelancer vanuit Dailybits rond SEO/HubSpot/Marketing strategie/GDPR/... en daarnaast ook gewoon papa thuis.

Abonneer
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments