Het was te voorspellen en alle negatieve kritiek op blogs en forums hebben dit wonderproduct (de magische e-waves Phone chip) dus gelukkig uit de rekken kunnen krijgen en bezorgen Omega Pharma waarschijnlijk veel PR-schade…

Hun persmededeling op ikbelveiliger.be

Nazareth (België), 15 december 2008 (08:30 u) — Omega Pharma heeft besloten de verkoop van de E-Waves Phone Chip aan apotheken en farmaceutische groothandels op te schorten. Na de lancering, vorige week dinsdag, brak een storm van protest los, waarbij de wetenschappelijke bewijzen door artsen en professoren in twijfel werden getrokken. Omega Pharma, dat zich voor de lancering had gebaseerd op uitgebreid klinisch onderzoek verricht door de uitvinders van de E-Waves Phone Chip, heeft daarop onmiddellijk beslist de thermische testen te herhalen op objectieve en reproduceerbare wijze, en de resultaten zo snel mogelijk te publiceren. Eerste resultaten tonen aan dat de E-Waves Phone Chip het thermisch effect van GSM-verbruik licht vermindert, doch niet in de mate van vroeger getoonde resultaten….. Via de website www.ikbelveiliger.be zullen ontevreden gebruikers (vanaf vandaag 12:00 u) terugbetaling kunnen verkrijgen.

 

 

Het is ook weer ironisch dat juist op alle kritische blogitems omtrent die <a href=”https://www.dailybits.be/item/e-waves-phone-chip-van-omega-pharma”>E-waves phone chip van Omega Pharma</a> er juist adsense-reclame van Omega Pharma verschijnt voor hun product.
<div style=”text-align: center;”><img src=”/media/1/20081211-omega_bullshit.jpg” alt=”” /></div>

blank

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Marketing strateeg en privacy officer als freelancer en daarnaast ook gewoon papa thuis. Schrijf je in voor de Dailybits nieuwsbrief.

Abonneer
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
kary
15 jaren geleden

Foto’s met bewijs dat die foto’s gemanipuleerd zijn:
http://meetje.blogspot.com/

wouterd
15 jaren geleden

Maar de Coucke is toch weer eens op TV geweest! ;p

herm
15 jaren geleden

Wat ik overal tegenkom:
– UGENT weigert geassocieerd te worden met de opgevoerde professor

– onderdelen van de wonderchip:
1) 4 lagen printje met daarop een zgn ge-etste spoel
2) een plakkertjes om de boel bij mekaar te houden
3) een stukje papier dat recht uit een perforator lijkt te komen die net de reclamefolders heeft opgegeeten
4) een stukje mooi groen plastiek om de boel waterdicht te maken.

chris_bel29
15 jaren geleden

toch iemand met wat common sense: http://www.demorgen.be/dm/n