Flymount mastcam Gopro houder

Vandaag de tijd gevonden op mijn nieuwe rs-slalom mk2 6.7m² eens op te tuigen en eens te voorzien van mijn nieuwste Gopro-uitbreiding: de Flymount.

De Flymount is een specifieke oersterke klem (met een gewicht van minder dan 200gr) om digitale camera’s ergens op te klemmen. Ideaal dus om deze als mastcam te monteren in de top van een windsurfzeil (of zeilboot). Ik was al vroeger van plan om ook een DIY-mastmount te gaan maken (naar voorbeeld van Mr Saxo zijn mastmount), maar de Flymount was toch een gemakkelijkere optie, dan zelf te gaan knutselen.

Een specifiek tussenstukje voor de GoPro HD camera’s is momenteel nog in fabricage, maar ikzelf heb mijn Gopro HD Hero perfect kunnen bevestigen dankzij het tussenstukje de tripod mount.

Flymount gopro tripod mount

Het monteren is uiterste simpel en is niet meer dan de klem vastschroeven op de top van het zeil.
Flymount gopro mastcam mount

Ik kijk er naar uit om op mooie zomerse dagen deze mastcam te gaan gebruiken en ook eens op Karlien haar zeiltje te plaatsen.

Te koop via Brian McDowell van windsurfermag.com.
Flymount gopro mastcam mount
Flymount gopro mastcam mount

Herman Maes - online marketeer DPO freelancer

Herman

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Freelancer vanuit Dailybits rond SEO/HubSpot/Marketing strategie/GDPR/... en daarnaast ook gewoon papa thuis.