Na lang twijfelen heb ik vandaag dan toch een GoPro HD camera besteld. Momenteel dé top onder de kleine waterbestendige camera’s en ook de mensen van Topgear gebruiken ze bijvoorbeeld bij hun opnames in auto’s.

Ik ben zeker van plan om te gaan experimenteren met een mastmount en het maken van een giek-filmpje zoals hieronder op de speedstrip in Herkingen, zodat je het gevoel krijgt om op hoge snelheid op enkele meter van een stenen muurtje en grote houten meerpalen te knallen.

mastmount gopro

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Freelancer vanuit Dailybits rond SEO/HubSpot/Marketing strategie/GDPR/... en daarnaast ook gewoon papa thuis. Schrijf je in voor de Dailybits nieuwsbrief.

Abonneer
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
13 jaren geleden

goed plan, zelf super content van. Had de Contour ook getest, maar helaas was dat exemplaar defect (en niet de waterproofness die jij nodig hebt)

13 jaren geleden

Yep als je ziet hoeveel keren actiebeelden op tvprogramma’s de laatste tijd gemaakt worden met de gopro dan is de prijs/kwaliteit best in orde!

Naast Top Gear viel het ook op dat Tomtestoron zeer veel beelden had van een gopro HD camera’tje in de auto/op het dak van de auto/….