Bij het verkopen van een appartement/huis kunnen kleine details de prijs positief of negatief gaan beïnvloeden. Een mooi verzorgde tuin, een proper huis,… Allemaal zaken die echt werken en ons bijvoorbeeld deden overhalen om direct de vraagprijs te bieden op ons huidig huis.

Een leeggehaald huis/appartement toont dan ook veel minder op foto en bij huisbezoeken door potentiële kopers.

Tijdens de netwerkreceptie van het POM startersevent (in de volgende blogpost ga ik daarop verder in) sprak ik een vastgoed-styliste, die nu een geniale oplossing aanbiedt voor dit probleem: Kartonnen meubelen van Cubiqz.

Voor 300-400€ heb je een volledige kartonnen keuken op maat (met oven, dampkap,…), waarmee het huis kan worden aangekleed voor de foto’s en de huisbezoeken met kopers.

Die kleine investering kan een grote invloed hebben op de uiteindelijke verkoopprijs en kan dus snel terugverdiend worden (met wat hulp van een interieurarchitect).

Naast kartonnen keukens, zijn er ook kartonnen slaapkamers, eettafels, tv’s, zetels,… beschikbaar voor het volledig aankleden van een te verkopen immo-goed.

Geniaal gevonden en ik zie er echt wel de meerwaarde van in, wanneer je een lege woning wilt verkopen.

cubiqz

Voorbeeld van een 2 persoons kartonnen bed, wat niet meer is dan 10 (een elkaar gelijmde) kartonnen dozen en een prijs heeft van 45€ (exclu btw):

cubiqz

Share.

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Freelancer vanuit Dailybits rond SEO/HubSpot/Marketing strategie/GDPR/... en daarnaast ook gewoon papa thuis.

Abonneer
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments