Op het Michelin-event gisteren viel het op dat de Gopro gewoon dé standaard is geworden voor actionshooting. In onze groep van 8 bloggers, waren we met een 4tal gopro-bezitters.

De GoPro is een schokbestandige, goedkope HD camera, die dankzij hun GoPro® 3D HERO System, zich nu ook begint te lenen voor het maken van de bekende The Matrix bullet-effecten via een zogenaamde array van een heel aantal Gopro’s. Toevallig waren we hierover ook gisteren al aan eht brainstormen met ons groepje.

Op de vele GoPro userforums kan je reeds elektronische schakelborden (Panodistro) aankopen om bvb tot 5 GoPro’s synchroon te gaan laten filmen.

De Gopro-video van de dag laat al een korte preview zien van een nieuwe Rip Cul promovideo met golfsurf wereldtopper Mick Fanning. Benieuwd naar de uiteindelijke montage!

via @Nodesktophero

GoPro array

blank

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Marketing strateeg en privacy officer als freelancer en daarnaast ook gewoon papa thuis. Schrijf je in voor de Dailybits nieuwsbrief.

Abonneer
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments