In het voorjaar had ik hier een sessie overload post, waar ik vertelde over mijn gps speedsurfing limiet van 65km/u. Elke sessie kwam ik op een gelijkaardige 2sec/10sec uit met andere setjes op andere spots.

Nu is die grens opgeschoven naar een goede 69km/u en vandaag was het weer een dergelijke sessie met op het einde een gps max van 69.90km/U (2 sec max van 69.70km/u) en enkele runs boven de 68.8km/u.

Wegens de trimproblemen bij de speedsessie vorige donderdag had ik wel wat wijzigingen gedaan aan mijn set. Zo had ik terug gekozen voor de Caspar 29cm vin (ipv. de slingshot 25), die door zijn iets langere lengte een beter trim geeft bij die haakse omstandigheden op Herkingen. Daarnaast had ik eens 4kg lood in mijn gewichtvest gestoken voor een betere controle bij deze condities. De zeiltrim had ik aangepast door nog wat meer downhaul en iets minder outhaul.

De aanpassingen hielpen zeker en ik ben blij om terug redelijk goed te scoren in de dagranking van vandaag, waar ik vorige donderdag er helemaal tussendoor was gezakt.

set: AHD SL1 80 + NP rs-s MK2 6.2m² + caspar select 29cm vin
gps-sessie met 69.7 2 sec max

We kunnen zeker wel besluiten dat dit jaar een mooi higwind-jaar aan het worden is. Van de 29 sessie heb ik er nu 10 op mijn kleinste boardje gestaan. Ik krijg van vele top-speeders nu de tip om toch eens te gaan uitkijken voor een echt speedboardje, dus dat moet ik nog eens bekijken de volgende weken.

blank

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Marketing strateeg en privacy officer als freelancer en daarnaast ook gewoon papa thuis. Schrijf je in voor de Dailybits nieuwsbrief.

Abonneer
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
8 jaren geleden

Hanneke van Bochove zegt:Goedemiddag,Ik werk in het Alber Schweitzer ziekenhuis te Dordecht.Ons neuwie intranet wordt gemaakt door Tam Tam en ik zit in de werkgroep Intranet ASz.Ik had aan Marijn gevraagd of ik een dag bij jullie mocht meekijken. Dit vanwege een opleiding Webdesign die ik volg bij het Grafisch Lyceum (Media College)Rotterdam.Nanda Berkhout kwam met het idee om mee te doen met deze sessie.Dus graag wil ik me hier voor opgeven.Met vriendelijke groet,Hanneke van Bochove06-52520961