Ervaringen met Indoor skydiven in Roosendaal

Enkele maanden geleden werd er goed gelachen in het buitenland met een nieuwe campagne van onze minister van Deurzen met zijn campagne #donderdagdatedag.

Om de daad bij het woord te voeren heb ik dan maar eens een donderdagnamiddag vrij genomen om samen met Karlien iets van onze bucketlist te gaan schrappen: skydiven. De eerste stap toch alvast: indoor skydiven.

Het concept is eenvoudig: een grote windtunnel met de nodige ventilatoren bootst een vrije val na, waardoor je zelf in de lucht kan vliegen als een vogeltje (of gekwetst vogeltje met maar 1 vleugel in mijn geval 😉 ).

Reeds enkele jaren heb je een dergelijke windtunnel net over de grens in Roosendaal en sinds kort is er ook eentje vlakbij de luchthaven van Charleroi gebouwd, maar wij kozen dus voor de Nederlandse versie in Roosendaal.

Indoor skydiven? Is dat leuk?

Laat ons eerste de hele procedure schetsen: omkleden, een verplichte veiligheidsvideo en introductie en daarna met de nodige bescherming aan (oordoppen, bril,…) aanschuiven rond de windtunnel om de volle MINUUT de windtunnel in te gaan. Aan de hand van je gewicht wordt de windsnelheid dan gestuurd, zodat je perfect in evenwicht zou moeten kunnen blijven.

Wij hadden een voordeelpakket online kunnen kopen (op 1 of andere promo van de dag website) en konden daardoor 2 sessies doen, dus 2 minuten in de windtunnel. Het lijkt belachelijk weinig, maar die minuut is zo intens dat je nadien doorhebt waarom je maar een minuut per keer de windtunnel ingaat.

Het leuke is dat je trouwens de hele sessie vanuit 2 camerapunten kan meekrijgen op usb-stick, dus dat we ook bewegend materiaal hebben voor het nageslacht. Met vooral een glansrol voor Karlien, daar ze er duidelijk meer gevoel voor had.

Dus wie naast het traditonele lasershooten of karten eens iets anders wilt proberen voor een vrijgezellendag, familieuitje of teambuilding. Het is wel degelijk een aanrader. Die paar minuten windtunnel zijn toch weer eens iets totaal anders en zeker het geld waard.

Dikke aanrader dus volgens ons!

Gerelateerde berichten

Herman Maes - online marketeer seo freelancer

Herman Maes

Online marketeer en (tech)blogger sinds 2002. Freelancer (SEO en Digital marketing) met Dailybits als SEO/Hubspot/Marketing Technology Teamlead/GDPR expert en daarnaast ook gewoon papa thuis.

Schrijf je in op de maandelijkse Dailybits mailing met een behind-the-scene blik.

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *