Inside view bij Coolblue in hun nieuwe kantoren

Dat de Nederlandse Internetwereld enkele jaren voorop loopt tov. onze eigen Belgische internetwereld is wel bekend. 1 van de grote voorbeelden is de online shopcluster CoolBlue. Coolblue is een grote inspiratie en voorbeeld voor me als super klantgericht bedrijf, waarbij automatisering de efficiëntie verhoogd, zonder de klantgerichtheid niet uit het oog te verliezen.

Eind augustus haalde Coolblue voor het eerst een miljoen euro DAGomzet, wat mooi de waanzinnige groei van hen laat zien.

In onderstaande video laat oprichter Pieter Zwart (35 jaar) mooi zien hoe ze in een typische startup-sfeer werken en hun splinternieuwe kantoren, dan ook helemaal in die startup-sfeer hebben ingericht. Super om inspiratie op te doen!

Facts van het nieuwe Coolblue pand
• 2 arcadehallen
• 18 themakamers (waaronder de Apenkooi, de Kuip, café De Dijk, de studentenkamer, Super Mario Bros)
• 4000 vierkante meter kantoorruimte
• Picknickruimte van 400 m²

Op 17 januari is er het 3de partnerevent van die andere grote Nederlandse onlineshop bol.com. Ikzelf heb mijn uitnodiging reeds binnen en verwacht dus de dagen erna zeker een verslag van dit event in de kantoren van Bol.com.

Herman Maes - online marketeer DPO freelancer

Herman

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Freelancer vanuit Dailybits rond SEO/HubSpot/Marketing strategie/GDPR/... en daarnaast ook gewoon papa thuis.