#logitechmagic event

Gisterenavond de kans gekregen om naar het Logitechmagic event in het schitterende Domaine des Bouleaux te Arquennes te gaan.

Logitech stelde er zijn nieuwe end user producten voor aan een groot gezelschap van bloggers met de nodige testmomenten. Ikzelf wilde zelf zeer graag aanwezig zijn, doordat ik als student jaren (2001-2005) elk weekend de baan op was als demonstrator voor verschillende IT-merken, waaronder Logitech.

Zo stond ik tussen 2000-2004 op de ter ziele gegane Mediaplanet multimedia-beurs op de Heizel de fotoprinters van Epson te demonstreren of in de Makro Packard Bells te verkopen (met honderden tegelijkertijd, daar breedband internet zich toen inzette).

Ook Logitech was 1 van mijn vaste merken, waar ik bijvoorbeeld in de toen gloednieuwe Antwerpse Mediamarkt-winkel wedstrijdjes organiseerde met de nieuwe Logitech Wireless Playstation controller en 1 of ander rally-game.

Logitech magic event (30 jaar Logitech)

Het event had enkele workshops met de verschillende producten en zelfs een stand waar kleurenconsultentes een profiel hadden opgesteld voor elk design van de colors-reeks.

Vooral de tablet-stand was een grote hit. Logitech komt namelijk met een heel gamma accessoires voor de ipad2 (en de android tablets kunnen ook gebruik maken van de wireless sound producten). Hierbij spreken we van inklapbare toetsenborden, een case voor de ipad2 met ingebouwd toetsenbord, een handige ipad-stand (voor in de keuken bvb), wireless sound producten,…
Logitech magic event tablets
Logitech magic event tablets

Zelf ben ik momenteel aan het kijken welke tablet ik ga kopen. Deze Logitech-producten doen me weer overhellen naar de Ipad2, doordat ik hiermee de Ipad2 als 2de laptop (bvb. met opvouwbaar toetsenbord) kan gaan gebruiken voor het schrijven van blogposts,… en daarnaast eenvoudig muziek wireless kan laten afspelen op onze muziekinstallatie in de woonkamer.

Voorlopig hebben Android-tablets blijkbaar nog geen ondersteuning voor externe toetsenborden?

Het event was super georganiseerd (met eventorganisatie van New World, waar ik meer dan genoeg mensen ken) met een lekkere bbq, mooi omkadering, optreden van Les Truttes,… Top!
logitech magic
Logitech magic

Doorheen het event hadden we als bloggers de opdracht vragen op te lossen aan de hand van QR-codes met een twitter-schriftingsvraag op het einde. De winnaar ging aan de haal met een volledige speaker-set en ikzelf heb de limited edition van de Logitech colors reeks mee gekregen.
Logitech color limited edition

Top voor de organisatie: @PetiteEglise , @Wim_Wauters @KaTreintje en @Chimiel !

Dank aan alle andere bloggers. Leuk weerzien/kennismaking!

Disclosure
Deze blogpost is onderdeel van een samenwerking, waarbij Dailybits een vorm van vergoeding heeft verkregen. De inhoudelijke uitwerking is nog steeds de verantwoordelijkheid van Dailybits. Meer informatie in de disclaimer (artikel 8).
Herman Maes - online marketeer DPO freelancer

Herman

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Freelancer vanuit Dailybits rond SEO/HubSpot/Marketing strategie/GDPR/... en daarnaast ook gewoon papa thuis.