Dat ik al lang grote fan ben van wat YouTuber Marques Brownlee (MKBHD) doet, weten de vaste volgers wel.

Zijn Waveform podcast (samen met zijn co-host Andrew Manganelli) bestaat ondertussen een jaar en een week geleden hebben ze een aflevering gepost, die nu mijn favoriete aflevering is geworden.

Om mee te zijn met deze aflevering, moet je eerst deze videoreview met een unboxing van de Galaxy Z Fold 2 even snel bekijken (of even door skippen).

 

Deze podcast aflevering neemt je namelijk mee in het verhaal achter de stress bij het opnemen van deze review video. Super leuk om het hele avontuur te horen en vooral dan pas te beseffen hoe stressy het leven is van zulke reviewers.  😱🙈

En ik ben duidelijk niet de enige luisteraar, die het de leukste aflevering van hun serie vond. Op Twitter werd het al snel duidelijk, dat vele trouwe luisteraars deze aflevering super vonden van storytelling.

blank

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Marketing strateeg en privacy officer als freelancer en daarnaast ook gewoon papa thuis. Schrijf je in voor de Dailybits nieuwsbrief.

Abonneer
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments