microsoft for a new day event

OK, dikke 7000 IT’ers in de heizelpaleizen met een groor partnerdorp met wat standjes en tombola’s (zelfs verschillende ipod’s te winnen en mijn werkgever gaf een zune weg, terwijl die nog niet in productie is, sterk!). En groot keynote-auditorium was vooral the place to be vandaag. Indrukwekkend wat daar van multimedia-geweld werd gebruikt: grote led-wall, plasma’s, projectoren, videobeelden,… Op de foto’s hieronder kan je je een klein beetje een beeld vormen van dit auditorium. Wat technische presentatie’s gezien met leuke snufjes in office 2007 en vista (die sinds enkele dagen richting fabriek zijn verstuurd om geproduceerd te worden en eind januari voor eindgebruikers op de markt worden gelanceerd).

Tussendoor ? volont? broodjes, garnaal cocktailtjes, drankjes, hostessen (je kon mooi het vershcil zien tussen IT-vrouwen en de hostessen ;-),… Het grappige was wel, dat dit event het eerste was, waar er een langere rij bij de mannentoiletten, dan de vrouwentoiletten was.

Na een uurtje aanschuiven (mr. bill gates was te laat) zaten we dan op de afsluitende keynote. Wat blablabla en dan MR. BIll Gates. Hoge verwachtingen dit totaal niet werden ingelost! Een saai, inspiratieloos half uur durende aframmeling van een geschreven speech. Geen interactie, geen nieuwigheden, geen toekomstvisie, maar enkel wat marketinggelul. PURE ANTI-RECLAME voor microsoft!!! Shame on you bill!We zijn dus direct erna gevlucht, want we hadden het wel gezien.
microsoft1
bill gates
microsoft2

Herman Maes - online marketeer DPO freelancer

Herman

Online marketeer en (tech)blogger sinds 2002. Freelancer vanuit Dailybits rond SEO/HubSpot/Marketing strategie/GDPR/... en daarnaast ook gewoon papa thuis.

Schrijf je in op de maandelijkse Dailybits mailing voor tips, tricks en random stuff.

4 comments

 • Mja ‘t is ne zagevent.

  De producenten op zich daarentegen hebben toch wel een aantal leuke nieuwigheidjes.
  Al dat het gros van de vernieuwingen toch zaken zijn die voorheen op XP bij third parties te vinden waren.
  Van Lotus Klotus is ook enorm veel terug te vinden in Office 2007.
  Benieuwd of die dat allemaal leuk gaan vinden 😀

  Beschouw als een nieuw model van nen auto met nen hele hoop zaken die vroeger optie’s waren, en nu standaard geworden zijn.
  Hotmail is precies ook overgeschakeld naar Windows Live
  http://login.live.com/login

 • pff en dan zie je op canvas een persgesprek met hem, dat grappig, spontaan, leuk,.. is. Wij hebben dan zo een onnozel presentatie’tje gekregen en de vips en eprs het betere werk.

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.