microsoft for a new day event

OK, dikke 7000 IT’ers in de heizelpaleizen met een groor partnerdorp met wat standjes en tombola’s (zelfs verschillende ipod’s te winnen en mijn werkgever gaf een zune weg, terwijl die nog niet in productie is, sterk!). En groot keynote-auditorium was vooral the place to be vandaag. Indrukwekkend wat daar van multimedia-geweld werd gebruikt: grote led-wall, plasma’s, projectoren, videobeelden,… Op de foto’s hieronder kan je je een klein beetje een beeld vormen van dit auditorium. Wat technische presentatie’s gezien met leuke snufjes in office 2007 en vista (die sinds enkele dagen richting fabriek zijn verstuurd om geproduceerd te worden en eind januari voor eindgebruikers op de markt worden gelanceerd).

Tussendoor ? volont? broodjes, garnaal cocktailtjes, drankjes, hostessen (je kon mooi het vershcil zien tussen IT-vrouwen en de hostessen ;-),… Het grappige was wel, dat dit event het eerste was, waar er een langere rij bij de mannentoiletten, dan de vrouwentoiletten was.

Na een uurtje aanschuiven (mr. bill gates was te laat) zaten we dan op de afsluitende keynote. Wat blablabla en dan MR. BIll Gates. Hoge verwachtingen dit totaal niet werden ingelost! Een saai, inspiratieloos half uur durende aframmeling van een geschreven speech. Geen interactie, geen nieuwigheden, geen toekomstvisie, maar enkel wat marketinggelul. PURE ANTI-RECLAME voor microsoft!!! Shame on you bill!We zijn dus direct erna gevlucht, want we hadden het wel gezien.
microsoft1
bill gates
microsoft2

Herman Maes - online marketeer DPO freelancer

Herman

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Freelancer vanuit Dailybits rond SEO/HubSpot/Marketing strategie/GDPR/... en daarnaast ook gewoon papa thuis.