Twitter is voor mij nog meer en meer de rol van de krantenwebsites aan het overnemen als nieuwsbron. Zo browse ik ’s morgens niet meer door de krantenwebsites, maar heb ik mijn twittervolgers zo gekozen, dat zij mij het nieuws aangeven (Jo Caudron had jaren geleden dus volledig gelijk in zijn voorspelling hiervan).

Of het nu het transfernieuws van onze Rode Duivels is of zoals deze morgen het technologienieuws dat Microsoft de gsmtak van Nokia koopt voor een goede 7miljard $.

Mijn twitterstream bracht direct de juiste duiding en extra info (waar de krantenwebsites nu nog alles aan het herkauwen zijn). Top!
https://twitter.com/nickbilton/status/374734369362960384

https://twitter.com/RoelVerrycken/status/374740323538198528

Voor mij was dit nieuws ook de moment om eens de Nokia’s in mijn gsm-verzameling (dringend mijn blogpost eens totaal herwerken en updaten) boven te halen.

De meeste van deze Nokia modellen waren echte dominante toestellen in hun periode. Je moet in deze infographic van meest verkochte gsm’s maar eens tellen hoeveel Nokia modellen er in deze top20 staan (spoiler: 12).

Dringend eens proberen die top20 van meest verkochte gsm’s bij elkaar proberen te brengen. Wie 1 van de modellen heeft liggen en er geen blijf mee weet…
gsm nokia

blank

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Marketing strateeg en privacy officer als freelancer en daarnaast ook gewoon papa thuis. Schrijf je in voor de Dailybits nieuwsbrief.

Abonneer
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments