Hard om dan in de uren na een zo leuke vlucht het nieuws te horen te krijgen van de Schiphol-vlucht van Malaysian Airlines. Mijn medeleven dus aan de verwanten van de passagiers.

De afgelopen weken heb ik mijn avonden gevuld met het blogproject destination madness, waarbij we met een 12 tal bloggers content maken in opdracht van KDG Antwerpen en Brussels Airlines over onze Belgische festivaltrots Tomorrowland.

Een paar jaar geleden was het groot nieuws, dat Brussels Airlines zich voluit mee engageerde als partner van Tomorrowland. Het bleek een goede gok en dit jaar zijn er maar liefst 150 verschillende vluchten, waarmee 15.000 Tomorrowlandbezoekers worden overgevlogen vanuit 50 steden.

Voor 3 bestemmingen gaat ze de extra mile. Naar Frankfurt, München en Oslo vliegen de grote A330’s (die normaal worden gebruikt voor de vluchten buiten Europa) in totaal 9 keer als echte partyflight (2*Frankfurt, 4 * München en 3*Oslo).

 

Kan jij je vrijmaken voor een Brussels Airlines partyflight?

En dan komt de vraag of ik me ook kon vrijmaken om deze Tomorrowland Party flight experience mee te maken? Euhm onder de huidige omstandigheden zeker wel (meer hierover later). Mijn Tomorrowlandweekend is dus een dagje vroeger gestart met een uitstapje heen en weer naar Oslo.

Zeker in combinatie met 2 maal een vlucht van 2uur in de business class sectie van 1 van de A330’s zag ik dit ook wel zitten. Normaal kan je deze business class sectie enkel op de vluchten richting de US en Afrika aantreffen, maar speciaal voor de partyflights wordt de A330 eens binnen Europa ingezet.

Een review van de 30tal Business class zetels kan je terugvinden bij Bart Lapers en Stéphanie Duval, maar ik kan je alvast wel meegeven, dat ik vanaf nu vloek als ik terug in een gewone vliegtuigzetel moet kruipen.

Massagestoel, die je kan plat leggen, véééééél beenruimte, usb-poort om smartphone op te laden…
DCIM100GOPRO DCIM100GOPRO

Ook al was het amper een vluchtje van nog geen 2 uur, gelukkig hadden we ook de tijd om even het innerlijke te versterken. Verwende bloggers… 😉
brussels airlines 3

The Tomorrowland Partyflight experience

De verschillende vliegtuigen van Brussels Airlines zijn voorzien van een speciale wrapping, die echt wel mooi uitkomt door het binnenkijken in het radarwerk van het vliegtuig. 😉

Onze Partyflight was voorzien van het Willebroekse dj-duo Wolfpack , die ook al zitten ze 5 dagen per week ergens op een vlieger, toch ook eens blij waren om in business class te vliegen. 😉
partyflight1

Tijdens de heenvlucht en uurtje tarmac in Oslo hadden we dan ook ruimschoots de kans om met dit dj-duo te spreken en al vooruit te kijken op een magisch Tomorrowland (waarbij ze ook voor de 7de keer, zoals mij, aanwezig zullen zijn).
TML partyflight 2
tml partyflight 4
tml partyflight 5

De terugvlucht was net iets luidruchtiger dan de heenvlucht (met een 20tal verdwaalde toeristen, die zich wel degelijk afvroegen of ze wel op de vlieger naar Oslo zaten). Op cruisehoogte gingen de luikjes naar beneden, de partylights aan en ging Wolfpack aan het werk.

Het contrast tussen heenvlucht en terugvlucht zag er dan ook zo uit:

Goede tip, voor wie deze weken Zaventem aandoet, probeer rechts te zitten, dan zie je net voor de landing deze enorme Tomorrowland graancirkel opduiken.

Post by Dailybits.

Met dank nog eens aan Brussels Airlines voor het meemaken van deze experience en het zelf ondervinden wat business class op hun A330 vliegtuigen nu juist is.

Brussels Airlines heeft ook dit jaar weer een mooie infographic gemaakt over hun partnership met Tomorrowland.
infographic-final

Disclosure
Deze blogpost is onderdeel van een samenwerking, waarbij Dailybits een vorm van vergoeding heeft verkregen als #advertentie of #sponsored. De inhoudelijke uitwerking is nog steeds de verantwoordelijkheid van Dailybits. Meer informatie in de disclaimer (artikel 8).

blank

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Freelancer vanuit Dailybits rond SEO/HubSpot/Marketing strategie/GDPR/... en daarnaast ook gewoon papa thuis. Schrijf je in voor de Dailybits nieuwsbrief.

Abonneer
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lang Rollschacker
7 jaren geleden

Precies een voorgekauwde press release van SN deze blogpost. Wat bloggers al niet doen voor een freebee. De marketeers lachen zich krom.

Dirk van Drie
7 jaren geleden

Wat een lawaai zeg, daar ga je toch niet vrijwillig aan boord zitten?