Normaal was Rock Werchter al voorbij, was de opbouw van de mystieke Tomorrowland wereld bezig in De Schorre en de typische Belgische festivalzomer in volle gang.

In een normale wereld… 😢

Stubru heeft de afgelopen weken en maanden een podcastreeks in elkaar gestoken over onze Belgische festivalgeschiedenis: Vijftig Tinten Gras.

Met per decennia leuke verhalen over onze festivals en hoe het soms achter de schermen verloopt. Heerlijk om sommige momenten nog eens terug te horen (of stil te staan bij bvb. de Pukkelpop storm).

Mijn Tomorrowland verhalen

In de aflevering over de jaren 2000 gaat het over de opkomst van de dance in de festivalwereld met ook het ontstaan van  Tomorrowland.

In volle lockdown heb ik ook mijn steentje bijgedragen met een podcastinterview rond wat Tomorrowland verhalen over de eerste edities. Denk maar aan die 2009 show van Moby, 2013 met de regenstorm tijdens Armin Van Buuren, de botsauto’s met Disco Bar Galaxy in 2007,…

In de aflevering van de jaren 2000 hoor je me dus vanuit mijn bureau aan het werk (rond minuut 38). 😎

blank

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Marketing strateeg en privacy officer als freelancer en daarnaast ook gewoon papa thuis. Schrijf je in voor de Dailybits nieuwsbrief.

Abonneer
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments