In 2016/2017 was het nog uitzonderlijk dat je iemand zag met een webcamcover op zijn laptop, terwijl je dit nu toch echt wel overal bij mensen ziet (zie ook het boek van Daniel Verlaan, waar best wat foute verhalen instaan hierover). In die tijd kreeg ik van het Nederlandse bedrijfje spy-fy geregeld hun nieuwe versie’s van webcam-covers opgestuurd, die ik dan ook al jaren heb gebruikt. 

Ondertussen is Spy-Fy verder gegaan en hebben ze nu een heel gamma van producten om je privacy/security te gaan verhogen en als nieuwste product zijn ze nu ook samen met Valenta zogenaamde privacy smartphonecovers aan het lanceren.

De eerste in dit rijtje is er 1 voor de recent verschenen iPhone modellen (beschikbaar voor iPhone11, iPhone12, iPhone12 mini, iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro max) . Deze iPhone 12 zorgde trouwens ervoor dat Apple in het belangrijke Q4 bovenaan stond van verkoopcijfers!

Kenmerken:

  • Slider voor de camera’s aan de achterkant af te dekken/extra te beschermen.
  • Schuifje om ook je frontcamera te gaan afdekken.
  • Echt wel een premium case van bescherming moet ik zeggen! Voelt goed en sterk aan en door de verhoogde rand zou een val van 2m geen enkel probleem morgen vormen.

De vriendelijke jongens van Spy-Fy stuurde weer een reviewmodelletje mijn kant uit, maar de iPhone12 ontbreekt momenteel nog in mijn vintage iPhone collectie. 😅🤷‍♂️

DUUUSSSSS…. Welke lezer heeft wel een iPhone 11 of iPhone 12 en kan een goede premium case wel gebruiken (kostprijs van een Spy-Fy iPhone case is 39,95EUR)? Geef even een reactie in de comments en ik stuur de case op het einde van de week naar iemand in de comments. 

blank

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Marketing strateeg en privacy officer als freelancer en daarnaast ook gewoon papa thuis. Schrijf je in voor de Dailybits nieuwsbrief.

Abonneer
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments