Zoals ik gisteren ook reeds schreef op onze companyblog, wordt 2017 een belangrijk jaar naar security en data privacy (*kuch* 25 mei 2018 – GDPR *kuch*).

Ik ga hier de komende weken, dan ook wat meer security related things publiceren met praktische tips en tricks. Toevallig kan ik alvast met een grappig mini-gadget beginnen.

Een 8tal maanden geleden publiceerde ik hier reeds de bekentenis, dat ik nu een webcam cover gebruikte om mij webcam van mijn Macbook te gaan afdekken. Remember die “iconische” foto van Mark Zuckerberg…

ihnv3jkstnbsphoe88x9

Daarom dus…
zuckerberg webcam

De originele Spy-Fy was niet de meest elegante oplossing, maar het deed zijn werk.

De mensen achter die webcamcover hebben vandaag een versie 2.0 gelanceerd op crowdfundingplatform Indiegogo.com: The Spyslide.

Met dank aan de bedenkers heb ik ondertussen reeds een afgewerkt exemplaar uit de eerste batch aangekregen en merk je direct dat er wat meer designwerk is gebeurd tov. van versie 1.0.

Door het betere design is het aanbrengen alvast eenvoudiger en minder een gepruts, dan met de Spy-Fy.

Door de minieme dikte van 0.6mm, kan je perfect je Macbook afsluiten.

PS: Leuk om te zien dat ze na 12u reeds 133% van hun beoogde doel hebben opgehaald!

blank

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Marketing strateeg en privacy officer als freelancer en daarnaast ook gewoon papa thuis. Schrijf je in voor de Dailybits nieuwsbrief.

Abonneer
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments