“Hey, wil jij een review doen van ons product?” Ik krijg het geregeld in mijn mailbox en niet altijd zeg ik ja. Onlangs kwam er een product voorbij, waar ik wel nog eens ja op zei, daar ik er toevallig al even naar aan het zoeken was.

De superpomp van de Nederlandse website plattebandd.nl (ook te vinden op bol.com ondertussen!) is een mobiele lucht compressor, die geschikt is voor fiets, kruiwagen, wagen,… en alle andere zaken waar je wel eens lucht in een band moet blazen.

Het blijkt de Cyclus smart air inflator te zijn, die overal best wel goede reviews krijgt overal:

  • Gewicht van amper 336gram (18 x 5 x 5cm)
  • Ingebouwde batterij (die ook als powerbank kan gebruikt worden) van 500mAh (dit is best weinig, maar net voldoende als echte noodlader natuurlijk)
  • Maximale compressorsterkte van maar liefst 10,3 BAR / 150PSI
  • Een hoop opzetstukjes voor fiets, voetbal,…
  • Voorzien van een super helder led om zo ook als zaklamp te dienen (ideaal voor in het donker)

Waarom zocht ik dit?

We fietsen best wel wat in ons gezin en een fietsband wordt er al eens opgepompt. Zeker nu met de aankomende natte herfstdagen en winterdagen zal onze fietskar weer meer worden ingezet om de kinderen droog naar school te fietsen (als in super cruciaal om die banden goed op te blazen met 2 kinderen erin).

Hetzelfde met de voetballen, die hier rond slingeren. Maar daarnaast weet ik hoe belangrijk een juiste bandenspanning is op je autobanden. Zo is er binnenkort weer een weekend dat we de wagen van mijn vrouw terug voorzien van winterbanden (met dank aan de schoonbroer doen we dit bij ons thuis) en dan is het handig om ineens een mobiele compressor te hebben voor het juist oppompen van die banden.

Zelf was ik echt sceptisch, dat een dergelijk klein apparaatje de banden van mijn wagen zou kunnen oppompen, maar het werkt dus echt super vlot en eenvoudig. Even aansluiten en hij geeft direct de huidige bandenspanning aan, waarna je daarna kan instellen tot welke spanning je wilt gaan. ๐Ÿ’จ

Dus test geslaagd, vanaf nu ligt deze steeds klaar in de garage. ๐Ÿ‘Œ

 

 

Disclosure
Deze blogpost is onderdeel van een samenwerking, waarbij Dailybits een vorm van vergoeding heeft verkregen als #advertentie of #sponsored. De inhoudelijke uitwerking is nog steeds de verantwoordelijkheid van Dailybits. Meer informatie in de disclaimer (artikel 8).

blank

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Marketing strateeg en privacy officer als freelancer en daarnaast ook gewoon papa thuis. Schrijf je in voor de Dailybits nieuwsbrief.

Abonneer
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments