Maandagavond nodigde Samsung wat van persrelaties uit op hun jaarlijks sales-event, waarbij we in een kleine groep een Koreaanse avond voor onze kiezen kregen. Pijnlijk om te zien hoe slecht ik scoorde op een quiz over Samsung en Zuid-Korea. 🙈🤷‍♂️

1 van de zaken die voorbijkwam tijdens de avond was een presentatie door de Kempische vlogger Benzo (met ondertussen 34k vooral internationale subscribers en +1,6 miljoen views). Zijn levensmotto: “Don’t stare, just watch” geeft al iets aan en inderdaad hij heeft ondertussen 2 keer kanker overwonnen met de nodige zichtbare schade tot gevolg.

Waanzinnig om de energie bij hem te voelen en hoe de Samsung reclameslogan bij hem tot leven komt: #dowhatyoucant. Deze slogan gebruiken ze nu reeds al jaren met bijvoorbeeld Casey Neistat als belangrijkste creator en proberen ze dan ook vol in te zetten door het promoten van creators zoals Benzo.

Benieuwd naar zijn kledinglijn die binnenkort gaat uitkomen en alle info over zijn verhaal en zijn motivational sprekerdiensten op zijn website te vinden.

Samsung S10 hands-on test

De tips en tricks van Benzo waren ideaal om met de camera van de Samsung S10 aan de slag te gaan. Het is duidelijk dat de verschillende smartphone merken nu het verschil trachten te maken met de camera’s in smartphones, daar we voor de rest aan de limieten aan het geraken zijn van de smartphone formfactor.

Ik zal eerlijk zijn, dat ik normaal niet snel alle exotische camerafuncties zelf ga uitvlooien, dus deze workshop was echt top voor me om weer wat zaken te leren. 😉

Tijdens deze Koreaanse avond hebben we zo ook de super slow-mo feature kunnen ontdekken en daarvan ben ik echt van onder de indruk. Moet ik dan toch maar mijn huidige Samsung S8 al dumpen voor een S10? 🤔

blank

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Marketing strateeg en privacy officer als freelancer en daarnaast ook gewoon papa thuis. Schrijf je in voor de Dailybits nieuwsbrief.

Abonneer
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments