Op 2 en 3 maart gaat de 2de editie van Wordcamp Antwerp door in de gebouwen van de KDG hogeschool in Antwerpen. Een 2-daags event voor iedereen die iets met het CMS WordPress doet (wat ondertussen meer dan 25% van het internet doet draaien).

Zulke events worden georganiseerd door een bende vrijwilligers, die hun budget bij elkaar schrapen en op het einde hopen er geen verlies mee te maken. Geen dure sprekers of dure livestream, maar pure kennisdeling door en voor WordPress liefhebbers en gebruikers.

Dailybits als Bronze sponsor

Wie de sponsorpagina van deze editie bekijkt ziet ook deze blog tussen de Bronze sponsors staan.

Al vanaf amper 250EUR kan ik nu dit event een duwtje in de rug geven en krijg ik daarnaast super veel in return (blogpost met linkje naar mijn blogpost, zichtbaarheid op event, inkomkaartje ter waarde van 30EUR en ook een plaatsje tijdens het sprekersdiner op vrijdagavond 2 maart). Ik heb al minder in return gekregen voor een factuur. 馃槈

Voor mij was het een no-brainer om dit event te sponsoren, daar ik als WordPress fan veel te danken heb aan dit eenvoudige framework en mijn websitenetwerk dan ook heb draaien op WP-websites.

Zo heb ik Dailybits.be in 2010 overgezet naar WordPress 2.1 en ben ik dus een oudgediende in het gebruikerswereldje.

Ja ik kijk naar jullie…

Ben je een WordPress webagency, developer of verdien je op 1 of andere manier ook je geld met WordPress, denk dan eens na over die sponsormogelijkheden. Voor een kleine factuur help je deze organisatie van vrijwilligers met het rondkrijgen van hun budget, geef je iets terug aan de community en kan je met mij die vrijdagavond aan tafel mee aanschuiven. 馃槈

Zoals Joost het van Yoast liet weten onlangs

De sterkte van WordPress is dat het een community gedreven product is. Hou zeker ook mijn presentatie-pagina in het oog, want grote kans dat ik ook een praktische presentatie ga geven op Wordcamp in Antwerpen.

Je kan als deelnemer ook een micro-sponsor ticket aankopen voor 75EUR. Zo betaal je de werkelijke kostprijs van je ticket en krijg je nog wat swag in de plaats. Voor een 2-daagse conferentie is dat alvast ook belachelijk goedkoop.

blank

Marketing strateeg en docent (Thomas More/UHasselt). Sinds 2002 reeds techblogger. Marketing strateeg en privacy officer als freelancer en daarnaast ook gewoon papa thuis. Schrijf je in voor de Dailybits nieuwsbrief.

Abonneer
Abonneren op

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments